Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:40 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Ce avere are Vasile Baltac, șef district în cadrul DRDP Constanța (DOCUMENTE)

ro

06 Jul, 2022 00:00 1467 Marime text
  • Potrivit declarației de avere completate pe 14 iunie 2022, Vasile Baltac și soția dețin un teren intravilan de 1.619 metri pătrați în localitatea călărășeană Ulmeni, cumpărat în 1991.
  • În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Vasile Baltac, șef district în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele directorilor şi angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Vasile Baltac, șef district în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.
 
Potrivit declarației de avere completate pe 14 iunie 2022, Vasile Baltac și soția dețin un teren intravilan de 1.619 metri pătrați în localitatea călărășeană Ulmeni, cumpărat în 1991.
 
În același an, soții Baltac au cumpărat și o casă, în aceeași localitate, în suprafață de 120 de metri pătrați.
 
Familia Baltac deține un Daewoo din 1999 și un Peugeot din 2013, ambele cumpărate și are active financiare totale de 52.720 de lei.
 
În calitate de șef District Curcani, din cadrul DRDP Constanța, Vasile Baltac a realizat un venit anual total de 100.952 de lei, sumă căreia i se adaugă venitul anual din pensie, de 9.700 de lei, în timp ce venitul anual al soției, asigurat tot din pensie, se ridică la 13.440 de lei.
 
În declarația de interese, șeful din Regionala de Drumuri Constanța a menționat că este membru al Sindicatului Drumarilor Buzău.
 
În Secțiunea Documente puteți consulta declarațiile de avere și de interese ale lui Vasile Baltac, șef district în cadrul Direcției Regionale de Drumuri și Poduri Constanța.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și
Ce avere are Adrian Mihai Toma, șef serviciu la Regionala de Drumuri Constanța (DOCUMENTE)
 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii