Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:03 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Alexandru Emanuel Dorcea, director tehnic la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)

ro

28 Dec, 2022 00:00 1797 Marime text
 

 
• Alexandru Emanuel Dorcea este director tehnic la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.
• În declaraţia de avere depusă în 2022, Alexandru Emanuel Dorcea a menționat o casă de locuit și două autoturisme.
• În declarația de interese, Alexandru Emanuel Dorcea a precizat calitatea de membru în Sindicatul Ambulanțierul.
 
Cotidianul ZIUA de Constanţa prezintă averile şi interesele parlamentarilor constănțeni, ale directorilor şi ale angajaţilor celor mai importante instituţii publice din Dobrogea şi ai companiilor naţionale, aşa cum apar acestea fie pe site-urile instituţiilor, fie pe cel al Agenţiei Naţionale de Integritate.
 
În ediţia de astăzi, prezentăm declaraţia de avere şi pe cea de interese ale lui Alexandru Emanuel Dorcea, director tehnic la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța.
 
În declaraţia de avere completată pe 28 martie 2022, Alexandru Emanuel Dorcea a menționat că, împreună cu familia, deține o casă de locuit și două autoturisme.
 
Casa de locuit este în Constanța, are suprafața de 290 de metri pătrați, a fost dobândită în 2004, prin contract de vânzare - cumpărare, iar proprietar, cu 1 / 1 cotă parte, este Alexandru Emanuel Dorcea.
 
Cele două autoturisme au anul de fabricație 2008 și sunt marca Dacia, respectiv Renault, fiind dobândite prin contract de vânzare - cumpărare.
 
La secțiunea „Venituri ale declarantului şi ale membrilor săi de familie, realizate în ultimul an fiscal încheiat”, Alexandru Emanuel Dorcea a înscris următoarele sume: 83.657 lei (salariul său de la Serviciul de Ambulanță Județean Constanța), 85.691 lei (salariul soției, Loredana Dorcea, tot de la SAJ Constanța) și 2.359 lei (alocația copilului, de la Agenția Județeană pentru Plăți și Ispecție Socială Constanța).   
 
Ca interese, Alexandru Emanuel Dorcea a declarat calitatea de membru în Sindicatul Ambulanțierul.
 
Declarații de avere anterioare
 
În declarația de avere înregistrată pe 4 martie 2021, Alexandru Emanuel Dorcea a menționat casa de locuit și cele două mașini, la Dacie fiind titular el, iar la Renault - soția. Veniturile familiei au cuprins sumele obținute de soții Dorcea, ca salarii, de la SAJ Constanța (Alexandru Emanuel - 84.687 lei; Loredana - 94.398 lei) și alocația copilului (1.008 lei). În declarația de interese, Alexandru Emanuel Dorcea a precizat calitatea de membru în Sindicatul Ambulanțierul.
 
În declarația de avere și în cea de interese, documente depuse pe 7 septembrie 2020, Alexandru Emanuel Dorcea a încris aceleași date ca anul precedent, diferind doar veniturile salariale ale soților, de la SAJ Constanța (64.427 - Alexandru Emanuel: 81.577 lei - Loredana). Alocația copilului este la aceeași valoare (1.008 lei).
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
În secţiunea „Documente“ a acestui articol puteţi vizualiza declaraţiile de avere şi pe cele de interese ale lui Alexandru Emanuel Dorcea.
 
Sursa foto: ZIUA de Constanța
 
Citește și:
 
Carmina - Rodica Țăpuș, șef serviciu Relații Publice și Achiziții la Direcția Generală de Evidență a Persoanelor Constanța, averea și interesele (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii