Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:49 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Știați că...? Rapperul Cheloo, juratul de la iUmor, împlinește astăzi 43 de ani

ro

24 Mar, 2021 00:00 1729 Marime text
  • Rapperul Cheloo împlinește astăzi 43 de ani.
Cătălin Ștefan Ion, cunoscut sub pseudonimul Cheloo, s-a născut la data de 24 martie 1978, în București. Este rapper român, unul din membrii formației române de hip-hop Paraziții, potrivit wikipedia.org.
 
A lansat primul său album, Sindromul Tourette în 2003, album premiat cu Discul de Aur pentru numărul mare de exemplare vândute. Pe 24 martie 2011 Cheloo a lansat cel de-al treilea album solo intitulat Celcareurăște.
 
Puține lucruri se știu despre viața personală a lui Cheloo. Acesta a declarat într-un interviu: „Lumea e preocupată de monden, de viața mea personală, lucruri pe care eu refuz să le discut. Nu-mi place, nu mi-a plăcut niciodată. [...] Dacă mă întrebi de viața personală, nici nu mă interesează.” Statutul de persoană publică este și unul dintre motivele pentru care rapperul evită locurile în care se află mulți oameni.
Acesta a declarat că familia tatălui său este din Basarabia, rapperul fiind un susținător al unirii acesteia cu România.
În perioada 2007-2012, Cheloo a fost căsătorit cu Daniela Niculescu, cu care are un fiu pe nume Ștefan. Actuala sa parteneră de viaţă, Daniela Moraru, i-a dăruit artistului doi copii, o fetiţă şi un băiat.



 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii