Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:27 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sucul de morcovi este un antidot eficient pentru epuizarea nervoasă

ro

26 May, 2022 00:00 1591 Marime text
morcovi
  • Este o sursa abundenta de vitamine, minerale si enzime in forma asimilabila pentru celulele bolnave
  • Are afinitate specifica pentru glandele suprarenale

Sucul proaspat de morcovi este unul dintre cei mai buni detoxifianti ai ficatului, sangelui si tractului intestinal si echilibreaza pH-ul la nivelul intregului organism, atunci cand este consumat in cantitati de 1-1,5 litri pe zi.

Sucul crud de morcovi reprezinta, probabil, alimentul terapeutic cu cele mai multe aplicatii din lume; alcalinizeaza, curata, hraneste si stimuleaza aproape fiecare sistem din corp; ca atare, este un antidot eficient pentru epuizarea nervoasa cauzata de regimuri lipsite de alimente crude esentiale.

Este o sursa abundenta de vitamine, minerale si enzime in forma asimilabila pentru celulele bolnave, dandu-le acestora combustibilul de care au nevoie pentru a elimina reziduurile si a se reface celulele.

Are afinitate specifica pentru glandele suprarenale, care, datorita secretiei lor hormonale, sustin sistemul imunitar si ajuta la reglarea intregului sistem endocrin. Detoxifica ficatul, care are rolul de a filtra si hrani sangele - sangele este cel care transporta factorii imunitari spre diferitele tesuturi din corp.  

Articolul integral poate fi citit pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii