Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:48 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

lauraadamache.ro ​Masline prajite, gustare italiana simpla si rapida

ro

30 Aug, 2021 10:57 5984 Marime text

Va spun de la inceput ca daca incercati aceste masline umplute, nu o sa va puteti opri din mancat. Sunt minunat de gustoase, atat calde, cat si reci.

Pentru aceasta reteta avem nevoie de masline verzi gigant, cu pulpa tare, fara samburi, nu foarte sarate, iar pentru umplutura eu am folosit o conserva de file de macrou Lotka, in ulei de masline.

Daca nu sunteti prieteni cu macroul, va recomand tonul file Lotka in ulei de masline. In ambele variante, acest aperitiv are un gust cu adevarat special.

Masline umplute cu macrou – Ingrediente (25-30 masline)
  • 25-30 masline verzi gigant
  • 1 conserva macrou file Lotka, in ulei de masline (115 g)
  • 1 lingura capere
  • 1 catel usturoi
  • 1 ou mediu (pentru umplutura)
  • 1 lingura parmezan ras
  • 1 lingura patrunjel tocat marunt
  • 100 g pesmet + 1 ou mare + 100 g faina (pentru panada)
  • Ulei de floarea soarelui pentru prajit
Mod de preparare: lauraadamache.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii