Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
20:05 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscopul lunii aprilie Află ce îți rezervă astrele în materie de dragoste, sănătate și bani

ro

01 Apr, 2023 14:24 1243 Marime text
Berbec 

În prima parte a lunii ai multă energie, astfel că ai putea să-ți reorganizezi stilul de viață și planurile de viitor. Sunt momente excelente pentru începuturi de orice fel, pornind de la cele mai banale aspecte ale vieții cotidiene, până la turnuri radicale de destin. Totul este să-ți controlezi reacțiile, să eviți a discuta cu oricine despre intențiile tale și nu în ultimul rând este bine sa ții cont de experiența ta de viață acumulată. După 20 Aprilie vor reveni în atenția ta aspectele bănești de tipul, venituri obținute din munca proprie. Începe o perioadă în care ți se deschid oportunități noi de câștig din activitatea desfășurată la locul de muncă. Pe de altă parte, există posibilitatea unor cheltuieli nefondate.

Taur 

Ar fi bine să te menajezi în prima parte a lunii, pentru că sănătatea este vulnerabilă și există un risc mărit de a se evidenția afecțiuni mai vechi sa mai noi. Discreția și discuțiile tăinuite cu persoanele de încredere sunt binevenite. Există conflicte mocnite între colegi care au repercusiuni asupra poziției tale în cadrul colectivului de lucru sau asupra desfășurării activității tale profesionale. Relațiile profesionale se modifică în preajma datei de 6 Aprilie, în sensul că se va finaliza o etapă importantă. Te vei simți mai bine începând cu 20 Aprilie, demarând o etapă personală de mare anvergură. Vor fi momente bune pentru a-ți revizui toate planurile și relațiile. De asemenea, poate intra în discuție și remodelarea corporală și înnoirea garderobei.

Gemeni 

Relațiile cu prietenii continuă să se remarce în prima parte a lunii, existând șanse deosebite de a lega relații cu persoane de bună calitate. Totuși nu te lăsa prea mult pe seama promisiunilor sau informațiilor oferite pe parcursul lunii, de către aceste persoane. După 21 Aprilie este posibil să afli detalii picante despre viața și activitatea unor apropiați și astfel să fi foarte dezamăgit. A doua parte a lunii dinamizează conflictele mocnite în segmentul profesional. Însă, în câteva zile, respectiv în preajma datei de 11 Aprilie te vei lămuri despre ce este vorba. Ar fi bine să reevaluezi relațiile colegiale și modul de desfășurare a sarcinilor de lucru. Gândește-te la o nouă ocupație profesională care să-ți mărească veniturile.

Rac 

Tumultul profesional este interesant, îți aduce responsabilități noi, este posibilă chiar și o funcție de conducere în care să răspunzi de activitatea altor colegi. Dialogurile cu șefii sau cu persoanele oficiale, din cadrul altor instituții pot fi frecvente mai ales în prima parte a lunii, ajutându-te totodată să rezolvi cu succes diverse chestiuni personale sau profesionale. Ți se așterne în cale un alt drum socio-profesional, iar imaginea ta în ochii celorlalți se va îmbunătăți. Totul este să nu forțezi nota, să-ți păstrezi simțul măsurii și să nu te lași impresionat de vorbele mieroase ale unora. A doua parte a lunii evidențiază relațiile cu prietenii. Întâlniri, discuții interesante, șanse de a afla noutăți despre unii apropiați.

Leu 

Ești animat de gânduri mărețe, fiind posibil să te ocupi de studii, cercetări, activități spirituale sau culturale. Călătoriile cu temă vor fi luate în calcul, în sensul că sunt șanse să participi la un curs, un program de instruire personală sau profesională într-o altă localitate. Pe de altă parte, relațiile cu Divinitatea vor intra în sfera ta de interes. Vizitarea lăcașurilor de cult, lecturarea cărților sfinte sau dialogurile cu persoane erudite sunt alte activități de bun augur pe tot parcursul lunii. Relațiile profesionale devin tensionate începând cu 21 Aprilie. Este posibil să te implici mult în relațiile cu prietenii sau în activitățile socio-profesionale. Păstrează-ți cumpătul și nu te lăsa dus de valurile iluzorii ale unor situații și stări de moment.

Fecioara 

Din colaborări sau dinspre partenerul de viață și rude vin bani sau bunuri. Se deschid posibilități de îmbogățire prin intermediul altora sau implicându-te într-un proiect profesional nou. Analizează mai întâi avantajele și dezavantajele situațiilor ivite și abia apoi implică-te sau acceptă-le. În paralel apar și cheltuieli majore. Activitățile intelectuale reprezintă o altă temă importantă a lunii, desfășurate chiar și în străinătate. Relaxează-ți mentalul și sufletul vizionând piese de teatru, filme de top sau vizitând lăcașuri sfinte și expoziții de artă. Relațile cu anturajul apropiat se vor modifica, în sensul că te vei desprinde de unii apropiați, fie în urma unor discuții aprinse, fie datorită unor gesturi necugetate din partea acestor persoane.

Balanta 

Relațiile parteneriale sunt bulversante. Este posibil, pe de o parte, să rupi înțelegerile vechi, însă, pe de altă parte, se vor contura alte colaborări pe cel puțin un an de zile de acum încolo. Factorul surpriză este prezent. Rudele sau prietenii apropiați îți sunt alături, însă după 20 ale lunii sunt posibile discuții aprinse și chiar declanșarea unor conflicte pe termen lung, din cauza banilor sau moștenirilor. Unii te vor provoca pe teme banale și de aici se poate ajunge chiar la procese în justiție. Atât rudele, partenerul de viață, cât și colaboratorii te vor sprijini financiar sau îți vor înlesni achitarea unor datorii. Totuși, rezumă-te la strictul necesar și nu te avânta în investiții pe termen lung.

Scorpion 

Este agitație la locul de muncă. Se pare că activitatea profesională se va diversifica, existând șanse să obții un alt loc de muncă. Tensiunile dintre colegi și munca în salturi sunt frecvente, de aceea fii prudent. Pe de altă parte, sănătatea este deficitară. Consultațiile și analizele medicale reprezintă subiecte importante, mai ales în prima parte a lunii. Cheltuielile se întețesc începând cu 20 Aprilie. Se recomandă prudență, deoarece sunt posibile furturi, pierderi de bani, de bunuri sau achiziționarea unor bunuri care de fapt nu-ți folosesc sau sunt de proastă calitate. Chiar dacă muncești mult, plata aferentă acesteia va veni la momentul potrivit, dar nu prea curând. Relația cu partenerul de viață este animată de discuții aprinse sau de activități comune.

Sagetator 

Relațiile sentimentale sunt accentuate în prima parte a lunii, astfel că poți petrece clipe de vis alături de persoana iubită sau de copii. Totuși, neprevăzutul își poate face simțită prezența, fie prin replicile celorlalți, fie prin turnuri ale unor situații considerate sigure. La serviciu pot interveni multe discuții colegiale, dar și sarcini de lucru care necesită eforturi mentale și fizice prelungite. Pe de altă parte, sănătatea este vulnerabilă. Dialogurile și analizele medicale ar fi bine să le iei în considerare. Dozează-ți eforturile, pentru că afecțiunile accentuate pe parcursul acestei luni se pot croniciza. După 21 Aprilie apare o predispoziție la a te implica în treburi care, fie nu te privesc, fie îți ocupă prea mult timp.

Capricorn 

Casa și familia se evidențiază în prima parte a lunii, astfel că este posibil să le aloci timp și resurse importante. Schimbările care intervin pe parcursul acestei luni, pe de o parte, vor fi inedite, bulversante, însă pe de altă parte, vor genera efecte pe termen lung. Unii membrii ai familiei îți pot cere sprijinul material sau moral. Fii alături de cei dragi și nu te lăsa atras de prieteni sau de îndatoririle profesionale. Activitățile recreative, hobby-urile, întâlnirile amoroase sunt frecvente pe tot parcursul lunii. Chiar poate interveni o relație sentimentală nouă. Pentru relațiile profesionale se va finaliza o etapă în preajma datei de 06 Aprilie, astfel că este posibil să te desprinzi de unii și să te apropii de alții.

Varsator 

Este multă forfotă în domeniul relațiilor cu anturajul apropiat. Întâlniri, discuții, schimb de informații, sfaturi și idei deosebite sunt posibile alături de prietenii apropiați sau de rude. Unele relații se vor încheia destul de zgomotos, dar se deschid altele de o mai bună calitate. Pe de altă parte, studiile, învățarea, călătoriile pe distanțe scurte reprezintă alte teme importante care se vor desfășura în prima jumătate a lunii. Însă, fii prudent la ceea ce povestești despre tine, întrucât unii semeni pot interpreta greșit ceea ce spui. Din când în când ar fi bine să te relaxezi, să-ți golești complet mintea, pentru că există riscul suprasolicitării nervoase. În plan domestic sunt șanse bune de a dialoga cu membrii familiei.

Pesti 

Sursele tale de venit din activitatea profesională îți vor aduce sume de bani consistente. Chiar și cadourile sau favorurile vor fi la ordinea zilei. Se conturează posibilități noi de câștig, fie dintr-o activitate nouă, fie apare un nou loc de muncă mai bine remunerat. La nevoie ai putea oferi celor dragi sprijin material sau cadouri mult dorite. Dialogurile și întâlnirile cu prietenii sau rudele vor fi frecvente pe tot parcursul lunii. Aflarea unor informații despre unii apropiați te va face să te gândești la desprinderea de aceștia sau la a-i provoca la discuții lămuritoare vizavi de relația voastră. Ferește-te de a spune prea multe lucruri despre tine sau despre planurile tale de viitor!

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii