Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:54 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru vineri, 17 februarie 2023. ​O zi importantă în plan socio-profesional pentru una dintre zodii

ro

17 Feb, 2023 09:20 1016 Marime text
HoroscopBerbec

O zi importanta in plan socio-profesional. Sunt posibile discutii cu sefii sau oficialii unor institutii, insa pe tonuri ridicate si cu multa implicare emotionala. Fii prudent si contoleaza-ti reactiile, pentru ca exista riscul sa strici relatii si situatii bune. Este o perioada delicata vizavi de statutul tau profesional si de imaginea ta in ochii celorlalti.

Taur

Multa forfotă mentală întreaga zi! Este bine sa-ti ordonezi gandurile, sa te concentrezi pe treburile prioritare si mai ales sa vorbesti putin. In urma evenimentelor petrecute in aceasta perioada, unele idei, conceptii, filozofia ta de viata vor avea nevoie de schimbari importante. Insa acum trebuie doar sa punctezi esentialul si sa lasi deciziile mărețe pentru urmatoarele zile.

Gemeni

Se intrezaresc schimbari la capitolul financiar, partea care vizeaza banii si bunurile folosite si administrate in comun cu altii. Iluzia castigurilor usoare sau a planurilor de investitii pe termen lung trebuie sa o eviti. Chiar daca la prima vedere crezi ca te vei descurca cu toate cheltuielile, destul de rapid poți constata că te afli pe nisipuri mișcătoare.

Rac

Multe răsturnări de situatie se întrezăresc in relatia cu partenerul de viata si cu partenerii profesionali. Totusi, astazi vei simti adieri ale schimbarii, insa suflul concret va aparea pe parcursul urmatoarelor zile. Fii prudent in toate aceste tipuri de relatii. Predomină senzația că lucrurile scapă de sub control. Totul se desfășoară spre binele tău suprem.

Leu

Locul de munca este o zona sensibilă astazi, deoarece se ivesc aspecte noi. Cumva exista o ruptură intre tine si colegi, între tine și activitatea profesională. Este dificil sa te implici ca pana acum in tot ce tine de serviciu, dar va trebuie totusi sa depui eforturi in acest sens. Nu forta nota, lucreaza cat poti si la nevoie cere sprijinul cuiva de incredere. Sanatatea este vulnerabilă.

Fecioara

Relatiile sentimentale te provoacă să le acorzi atentie, timp, efort si chiar resurse materiale. Ori persoana iubita, ori copiii roiesc in preajma ta, insa nu cum ti-ai dori tu. Fiecare are treburile lui si nu pot raspunde astazi nevoilor tale afective. Cu siguranta acestia nutresc sentimente bune fata de tine, dar nu se pot exprima cand vrei tu sau cum vrei tu.

Balanta

Este o zi potrivita activitatilor domestice si relationarii cu membrii familiei. Chiar daca la inceput pare ca totul iese anapoda, pe măsură ce se scurg orele zilei vor apărea si realizări importante. Mărul discordiei il reprezinta banii si bunurile patrimoniale, dar si faptul ca esti repezit in vorbire si nu ai răbdare să asculți și alte opinii. Fereste-te de griji si de a te implica in treburile altora!

Scorpion

Astazi esti un bun povestitor, insa ai grija sa nu spui lucruri partial adevarate sau sa exagerezi cu prezentarea aventurilor tale din ultimele zile. Multă lume roieste in preajma ta si unii vor dori sfaturi, altii pur si simplu vor fi gură-cască, iar altii vor incerca sa te provoace cu banalitati. Menține-ți tonusul și nu te lăsa impresionat de toate acestea.

Sagetator

Atentia iti va fi atrasa de veniturile pe care le obtii din activitatea desfasurata la serviciu. Temerile sunt majore vizavi de faptul ca banii vin in salturi, conditiile de munca par scapate de sub control, iar dialogurile colegiale pe tema salarizarii lasa mult de dorit. Si totusi, deocamdata ai suficiente resurse materiale pentru a depasi cu bine aceasta perioada.

Capricorn

Provocările sunt multe si mărunte, insa numai tu iti poti ordona gandurile si activitatile astfel incat sa depasesti ziua cu bine. Energiile astrale sunt fluctuante si de aici si starea ta de spirit este la fel. Detaseaza-te de tot si toate si priveste atent la viata ta. Alcatuieste o lista cu aspectele placute, dar si una cu cele mai putin. Apoi cauta solutii pentru imbunatatirea lor.

Varsator

Ar fi bine sa-ti dozezi eforturile, pentru ca energia vitala este fluctuantă, existând riscul accentuării unor afecțiuni. Paleta de senzații pe care o experimentezi astăzi este generată de temeri ascunse care acum, dupa multa vreme ies la iveala sub diverse forme. Partea buna consta in faptul ca poti sta fata in fata cu necunoscutul si poti obtine despre ce este vorba.

Pesti

Relatiile cu prietenii, dar si cu sustinatorii din mediul profesional in care activezi sunt interesante pe de o parte, iar pe de alta parte generatoare de temeri profunde. Vizate sunt in primul rând, felul tău de a fi in cadrul unui grup de lucru sau in cadrul unui grup de prieteni. Fii prudent in aceste relatii si tine cont de sfaturile celorlalti, chiar daca la prima vedere iti displac.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii