Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:55 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru vineri, 03 februarie 2023. Capitolul financiar le dă bătăi de cap Săgetătorilor

ro

03 Feb, 2023 08:58 1171 Marime text
HoroscopBerbec

Dorinta de a sta acasa, alaturi de cei dragi este mare, dar este posibil sa ai multe treburi de rezolvat fie la serviciu, fie in diverse alte locatii. Organizeaza-ti timpul si prioritatile, astfel incat să le împaci pe toate. Membrii familiei te sprijina prea putin, de aceea nu te baza prea mult pe ei astazi. Spre seara sunt posibile cheltuieli necesare casei sau membrilor familiei. Fii prudent cu banii si nu te avanta in cumparaturi majore.

Taur

Activitatile intelectuale au succes numai daca sunt programate sau începute acum cateva zile. Poti finaliza cu succes diverse demersuri profesionale, care necesita intocmirea unor documente, comunicarea cu persoanele straine, dar de care ai nevoie pentru locul de munca. Fii prudent si la nevoie cere sprijinul unor colegi sau cuiva din anturajul familial. Calatoriile pe distante scurte sunt o tema importanta.

Gemeni

Sunt posibile cheltuieli sau discutii importante legate de veniturile tale salariale. Cumva te descurci cu banii, plata muncii depuse la serviciu este la zi si suficienta, insa pot aparea temeri legate de viitoarele tale castiguri. Sunt momente bune, pentru a te gandi la variante noi de lucru, care sa-ti aduca beneficii. Cu putin efort, bunavointa si rabdare vei gasi solutii remarcabile. Totul este sa ai incredere ca vor prinde contur.

Rac

Esti emotiv si cu greu îți poate intra cineva in voie. Linisteste-te, evita provocarile si ocupa-te numai de activitati usoare. De mare folos îți sunt tratamentele de ingrijire corporala sau achiziționarea unui obiect vestimentar dorit demult. Invita un prieten drag sa te însoțească la o plimbare in aer liber sau la o hoinareală prin magazinele preferate. Spre seara te vei simti mult mai bine.

Leu

Sanatatea este vulnerabila si de aici va apărea dorința de interiorizare si odihna. Ocupa-te numai de treburile prioritare si la nevoie cere sprijinul celor dragi. Plimba-te in aer liber, inconjoara-te de lucruri frumoase si de oameni de incredere. Sfaturile lor îți aduc alinare, idei bune si încrederea ca vei depasi toate situatiile neplacute in care esti implicat. Spre seara te vei simti in forma, dar nu forta nota.

Fecioara

Ziua aduce multe neplaceri in relatiile cu prietenii si cu persoanele din segmentul profesional. Fereste-te de aceste persoane si mai ales evita sa-ti povestesti slăbiciunile si intentiile de viitor. Iti sunt favorizate actiunile discrete, departe de ochii celorlalti. Daca simti nevoie sa discuti cu cineva, cauta persoanele care s-au dovedit de incredere pana acum si care au o mentalitate pozitiva.

Balanta

Interesanta zi pentru relatiile cu sefii sau cu alte persoane cu functie din diverse institutii oficiale. Sunt posibile discutii aprinse si retrospective ale activitatii tale profesionale de la locul actual de munca. Sunt momente in care poti afla parerile adevarate ale colegilor si sefilor despre tine si prestatiile tale profesionale. Fii prudent, discret si asculta cu atentie ce ti se spune. Seara iti vei găsi liniștea alaturi de familie.

Scorpion

Componenta mentala este foarte activa si exista riscul sa vorbesti mult si fara rost. Ar fi bine sa asculti la discutiile altora si eventual sa-ti notezi anumite informatii. Printre banalitățile cotidiene se vor strecura frânturi de adevăruri, de care ai nevoie atat la locul de munca cat si in relatiile cu cei dragi. Totusi evita luarea deciziilor importante si emiterea unor judecăți pripite. Spre seara, relaxează-te cu o lectură amuzantă.

Sagetator

Capitolul financiar iti poate da batai de cap, mai ales aspectele privitoare la cheltuieli comune pe facturi, taxe, servicii sau mosteniri. Selecteaza prioritatile si evita hazardarea in investiti care depasesc puterea ta de câștig. Sunt momente importante in care ai sanse sa pui anumite limite vizavi de bugetul comun cu altii. Mofturile personale sau ale celor dragi nu-si au rostul si locul acum. Unii doresc, in secret, sa profite de pe urma agoniselii tale.

Capricorn

Unele colaborari sau intelegeri cu partenerul de viata se pot răsturna spectaculos astazi. Este bine să iei aminte la spusele celorlalti, insa vorbeste strictul necesar. Chiar daca unele aspecte parteneriale iti displac, ai încredere în providență ca te ajuta discret, din umbra. Sunt momente foarte importante pentru orice tip de relatie parteneriala. Spre seara pot interveni chestiuni financiare, de tipul achitarea unor facturi.

Varsator

Este mult de lucru la serviciu, dar cheful lasă de dorit. Ar fi bine sa apelezi la ajutorul colegilor, pentru ca organsimul tau este slabit. Se pot accentua afectiuni ale segmentelor capului si ale sistemului renal. Evita, pe cat posibil consultatiile si analizele medicale, deoarece pot interveni erori de diagnostic si tratament. Odihna, compania celor dragi si o alimentatie usoara te pot ajuta mult.

Pesti

Activitatile comune cu persoana iubita sau copiii au succes astazi, chiar daca, pe alocuri, mai pot interveni discutii aprinse, neintelegeri sau divergente de opinii pe chestiuni financiare. Este bine sa eviti polemicile, deoarece subiectivismul este accentuat. Priveste partea plina a paharului relatiilor sentimentale, pentru ca este frumoasa, interesanta si de bun augur pentru tine. Spre seara, oboseala isi va spune cuvantul.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii