Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
02:00 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru miercuri, 24 august 2022. Ce spun astrele pentru fiecare zodie în parte

ro

24 Aug, 2022 08:15 1291 Marime text
HoroscopBerbec

Astăzi este bine să te alături membrilor familiei, să iei legătura cu neamurile apropiate sau să-ți îndrepți atenția spre treburile gospodărești. Și totuși, fie îndatoririle profesionale, fie partenerul de viață îți vor da peste cap planurile domestice. Solicitările din partea colaboratorilor sunt mari și greu de ținut în frâu. Organizează-ți treburile zilei astfel încât să rezolvi prioritățile, dar să-ți rămână timp si energie si pentru cei dragi. Seara aduce liniște și taifas. 

Taur

Multă lume roiește în preajma ta si oricât ai dori să eviți contactul cu ceilalti, tot se va găsi o modalitate prin care cineva să te țină de vorbă pe teme diverse. In special, despre sectorul profesional si cel al sănătății poti afla astazi informatii pretioase. Unele aspecte discutate mai demult, dar uitate intr-un colț al minții vor reveni astazi. Ar fi înțelept să ții cont de tot ce afli si să le pui în practică după îndelungi dezbateri interioare.

Gemeni

Calculele făcute in dimineața zilei, vizavi de plata aferenta eforturilor depuse de tine în segmentul profesional, sunt de departe altele decât cele pe care le fac superiori tăi ierarhici de la serviciu. Discrepanța dintre ce suma astepti tu drept plata si ceea ce primesti efectiv te rascoleste profund. La prima vedere este bine să-ți dozezi eficient cheltuielile și să te resumi la strictul necesar. Insă, la o a doua vedere, înțelept ar fi sa cauți un alt loc de muncă.

Rac

Este greu să te adaptezi evenimentelor zilei și unui ritm impus de ceilalți. Pentru că tu îți dorești ceva mai multă intimitate, discreție si mai ales timp si energie de a te ocupa numai de tine, sigur ca intri in polemici cu oricine îți iese in cale. Mai ales, membrii familiei te provoaca mult si îți solicita eforturile. Cu putin efort si bunavointa ai reusi sa te descurci onorabil si cu rezolvarea dorintelor si nevoilor tale, dar si cu solicitarile celor dragi.  

Leu

Stările tale de spirit sunt amestecate si la fel si evenimentele la care vei lua parte. Ziua este favorabila meditatiei profunde la diverse conceptii, idei, relatii sau situatii in care esti implicat. Revizuirea acestora este imperioasă, pentru ca influxurile astrale te tot provoacă în acest sens. Chiar daca simți că trebuie să renunți la unele persoane din anturajul apropiat sau să te distanțezi de anumite situatii, fii prudent și lasă acțiunea propriu-zisa pentru zilele următoare.

Fecioara

Provocările dinspre segmentul relațiilor cu prietenii sunt majore. Diferența de opinii este evidentă, aspect ce te poate duce cu gândul la a renunța la unele relații de acest fel sa la unele acțiuni și proiecte comune cu prietenii sau cu unele persoane din mediul profesional. Legi situațiile ivite și de eforturile personale depuse si plata aferenta acestora. Ai încredere ca Universul îți călăuzește pașii doar spre oameni și evenimente benefice ție.

Balanta

Ziua îți aduce multă forță, in special in segmentul profesional. Posibil să-ți displacă multe si mărunte la serviciu, in relatiile colegiale, cele cu șefii sau vizavi de poziția ți imaginea ta in cadrul unui grup de lucru. Acum ai sanse pentru face corecțiile necesare imbunatatirii acestora. Traversezi o perioada in care iti poti reorganiza planurile de viata exact cum iti doresti. Insă, trebuie să ai răbdare, discernamant si sa tii cont si de vocea ta interioară.

Scorpion

Se pare că îți vei revizui multe idei, concepții, poate chiar filozofii de viata îmbrățișate până acum. Cumva dinspre planurile subtile ale existenței îți vin informații prețioase, care vrei, nu vrei, te conduc spre formularea unor observatii si concluzii cu totul noi. La prima vedere s-ar putea să ignori realitatea cotidiană, pe considerentul că ți se pare sau ca majoritatea oamenilor fac lucrurile intr-un alt fel. Ascultă-ți sufletul și urmează-ți visele.

Sagetator

Pe lângă aspectele financiare personale cotidiene, de tipul cumpărături, achitarea unor facturi, datorii, vor apărea în plus fie cheltuieli care vizeaza domeniul profesional, fie informatii deosebite legate de veniturile obtinute la un loc de munca. Totul roiește in jurul banilor astăzi, fiind astfel dificil sa te concentrezi pe altceva. Partenerul de viata, o rudă apropiată, chiar și prietenii pot apela la bugetul tau pentru a-și rezolva chestiuni personale.

Capricorn

Colaborărilor ar trebui să le acorzi atenție. Se preconizează schimbări importante in orice tip de parteneriat, inclusiv in relatia cu partenerul de viață. Datorita poziției tale sociale, poate a imaginii tale publice, partenerii de afaceri si cel de viață pot dizolva rapid și pe neașteptate legaturile cu tine. Sau te pot provoca la discutii zgomotoase pe tema conditiilor si termenilor de desfasurare a proiectelor si actiunilor comune. Ține cont de ceea ce îți spun ceilalți!

Varsator

O zi in care va trebui sa te ocupi de treburile mărunte și de rutină, atat la serviciu, cât și acasă. Bazează-te mai mult pe tine, pentru că toți ceilalți au alte treburi si vor refuza, politicos, să-ți acorde vreun ajutor. Neplăceri pot aparea numai de la faptul că îți dorești cu ardoare sa faci cu totul altceva decat îți propune contextul zilei. Relaxeaza-te si accepta iureșul evenimentelor care și se desfășoară in cale. La momentul potrivit vei face tot ce îți dorești.

Pesti

Îndreaptă-ți atenția spre relatia cu persoana iubită și copiii. Veselia este in toi, izul vacanței domnește in fundalul cotidian, așa încât profită de toate acestea și alătură-te celor dragi in diverse actiuni recreative sau necesare rezolvarii unor nevoi personale. Discrepanțe pot apărea de la cheltuielile comune, pentru ca toti ceilalti au pretenția să platești tu orice aspect legat de evenimentele zilei. Stabileste o limita financiară clară și respect-o întocmai.

Articol preluat de pe astrocafe.ro
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii