Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:42 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru marți, 21 februarie 2023. Este multă forfotă la serviciu pentru una dintre zodii

ro

21 Feb, 2023 08:43 1215 Marime text
HoroscopBerbec

Și astăzi sunt momente favorabile pentru meditații interioare, discutii de taină cu cineva de încredere din anturajul apropiat si pentru odihnă. La nevoie apeleaza la ceilalti pentru a-ti rezolva treburile cotidiene sau indatoririle profesionale. Evita consultatiile si analizele medicale, intrucat sunt posibile erori de tot felul. Aminteste-ti ca cel mai bun terapeut pentru tine esti chiar tu.

Taur

De la prieteni poti avea surprize mari. Unii cunoscuti vechi te vor căuta, dupa multa vreme să converseze banalități cu tine. Altii te vor provoca pe teme diverse sau pe slăbiciuni ale tale care au iesit la iveala undeva, cândva. Fii prudent si nu vorbi prea mult. Ia aminte la remarcile altora, oricat ar parea de năstrușnice. Spre seara, odihneste-te si gandeste-te la evenimentele zilei.

Gemeni

Esti o mică vedetă si nu ai cum sa eviti atentia celorlalti, care este îndreptată numai asupra ta. Dialogurile cu ceilalti, mai ales cele cu sefii sunt provocatoare si dificil de controlat. Vorbeste numai cand esti intrebat si rezuma-te la strictul necesar. Emotivitatea si subiectivismul sunt accentuate, de aceea fii prudent. Dupa-amiaza, sunt momente favorabile pentru destăinuri in familiei.

Rac

Este o zi in care poti discuta cu oameni erudiți, te poti interesa de subiecte filozofice si religioase. Iti vor iesi in cale exact persoanele de care ai nevoie, pentru a-ti rafina mentalul si îmbogăți bagajul educational. Relatiile cu strainatatea sau demersurile pentru calatorii sunt alte aspecte reprezentative, mai ales dupa-amiaza. Rezerva-ti momente linistite si lectureaza o carte buna.

Leu

Cu ajutorul membrilor familiei sau al unor rude apropiate, astazi vei reusi să achiți datorii sau sa pui la punct documente specifice bunurilor patrimoniale. Chiar daca temerile privitoare la bugetul disponibil pentru investitii domestice sunt mari, faptul ca primesti sprijin si sfaturi bune din partea altora te va impulsiona sa mergi mai departe cu incredere. Spre seara, meditează la cele petrecute.

Fecioara

Privește la altii si la cum fac ei lucrurile. Poti învăța de la oricine, chiar daca pe moment te poti simti neplacut sau nu intelegi despre ce este vorba. Lasă-te purtat de evenimentele zilei si îndrăznește să visezi cu ochii deschisi. Partenerul de viata sau, indiferent pe cine intalnesti astazi, te vor ajuta sa remodelezi acele laturi ale tale care ncecesita imbunatatiri si nu le poti face singur.

Balanta

Este multa forfota la serviciu. Ai spor in toate, elan, si mai ales o determinare interioara de nezdruncinat pentru a-ti rezolva cu bine indatoririle profesionale. Fii prudent si dozează-ți eforturile, pentru ca se pot evidentia niscai probleme de sanatate, mai ales la sistemul digestiv si la sistemul osos. Programarea unei consultatii medicale este binevenita. Seara, linisteste-te in confortul casei.

Scorpion

Continui să fii preocupat de persoana iubita si de copii. Sunt relații bune, astfel ca ar trebui sa profiti de sustinerea energetica a  zilei pentru a te distra alaturi de ei. Pe alocuri se pot ivi discutii aprinse pe seama faptului ca nu spui cu adevarat ceea ce gandesti sau ceea ce planuiești. Simturile celorlalti sunt ascutite si a nu ai cum sa te ascunzi prea mult. Împărtășește cu cei dragi atat bucuriile, cat si necazurile.

Sagetator

Segmentul domestic te atrage mult și astazi. Ai sanse bune pentru a cădea la pace cu membrii familiei, cu neamurile si de a pune la cale planuri de imbunatatire a conditiilor existente in spatiul de locuit. Ai spor si succes la curatenii, la remedierea defectiunilor instalatiilor de apa si la achizitionarea unor bunuri necesare casei. Seara, aduna-i pe cei dragi la o sueta. Toata lumea îți va aprecia gestul.

Capricorn

O zi excelentă pentru a continua taifasul cu persoanele din anturajul apropiat. Poti primi informatii valoroase, sfaturi importante, dar si tu la randul tau poti sprijini pe cineva drag intr-o chestiune personala delicată. Fereste-te de a vorbi prea mult despre tine personal si despre slăbiciunile tale. Unii te-ar putea cataloga gresit, pe baza unor judecati pripite. Calatoriile pe distante scurte sunt importante.

Varsator

Se pare ca vei cheltui ceva bani fie pentru un demers profesional important, fie pentru a-ti imbuntati imaginea in ochii celorlalti. Esti subiectiv in aprecierile personale, asa incat evita sa pleci urechea la tot ce iti soptesc unii si altii, la intamplare. Investeste in lucurile de care ai stricta nevoie. S-ar putea sa primesti sprijin financiar important de la serviciu sau de la cineva drag si de incredere.

Pesti

Esti pornit pe fapte mari astazi, doar ca iti este greu sa renunti la unele idei, conceptii sau relatii care te țin în loc si îți obstructionează progresul. Orientează-te spre prioritati si nu te lasa influențat de parerile altora. Mergi la un salon de intretinere corporala, cumpara unele obiecte dragi sufletului tau sau stai de vorba cu cineva drag. Ai farmec, rabdare cu ceilalti si astfel vei obține aplauze.

Articol preluat de pe astrocafe.ro

 
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii