Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:10 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru marți, 15 februrarie 2022. Surprize profesionale pentru scorpioni

ro

15 Feb, 2022 08:04 1461 Marime text


Berbec

Surprizele zilei apar dinspre relațiile sentimentale. Persoana iuibită te va provoca la discutii importante, fie in privința relatiei voastre, fie datorita atitudinii tale rezervate, in ultima vreme. Prudență și răbdare, intrucat sunt sanse mari de a se produce o schimbare sentimentală dureroasă. Copiii sunt o alta sursă provocatoare. Cu putin efort si bunavointa vei reusi sa treci cu bine peste toate.

Taur

In relatiile familiale sunt posibile discutii aprinse, datorita treburilor domestice restante. Ocupa-te numai de casa si familie, chiar daca tentatia de a te refugia in sarcinile de lucru de la serviciu este foarte ademenitoare. De la si prin prieteni se țes intrigi si situatii confuze, care afecteaza linsitea si conforul segmentului tau familial. Fereste-te de cei care se amesteca in treburile tale personale!

Gemeni

Se întrezăresc calatorii pe distanțe scurte, pentru a rezolva chestiuni profesionale care trenează de ceva vreme. Dialogurile sunt si ele la ordinea zilei, in special cu sefii, colegii de munca sau persoanele colaterale locului de munca. Nervozitatea si graba sunt accentuate, de aceea fii prudent si controleaza-ti reactiile. Evita sa vorbesti prea mult, sa emiti judecati sau sa aduci critici celorlalti.

Rac

Ziua aduce noutăți in plan financiar. Poate fi vorba despre informatii privitoare la schimbarea conditiilor de munca sau la veniturile tale pe care le obtii la locul de munca. Vin si bani, bunuri sau favoruri, dar cand te astepti mai putin si in conditii greu de anticipat. Surprizele pot fi mari, de aceea fii prudent. Evita cheltuielile importante si investitiile pe termen lung!

Leu

Stările tale de spirit sunt fluctuante si astfel iti gasesti mai greu locul astazi. Ești tentat sa te implici in mai multe treburi deodata, atitudine obositoare si paguboasa. Controleaza-ti reactiile si ocupa-te numai de activități ușoare. Rezerva-ti momente linistite si alcatuieste-ti planuri de viitor. Sfatuieste-te cu cei dragi in privinta deciziilor majore legate de o relație partenerială.  

Fecioara

Ai nevoie de liniste si relaxare, pentru ca oboseala plus unele afectiuni vechi îți pot crea neplaceri serioase. Ocupa-te numai de activitati usoare si la nevoie cere sprijinul persoanelor de incredere, mai ales la serviciu. Posibile neplaceri dinspre partenerul de viata. Cineva din anturajul apropiat te poate ajuta sa gasesti solutii viabile la toate situatiile cu care te confrunți actualmente.

Balanta

Astazi poti visa cu ochii deschiși la realizarea unor planuri personale sau profesionale, alaturi de prieteni. In preajma ta pot veni oameni progresiști care să-ți ofere idei novatoare si solutii viabile pentru situatiile in care te afli. Totusi nu pleca urechea la tot ce auzi. Unii vor dori să te provoace pe teme delicate su nu ar fi bine sa le răspunzi cu aceeași monedă.

Scorpion

Surprizele profesionale se vor tine lanț. Pe de o parte, este posibil sa primesti saricini de lucru noi, o functie de răspundere sau afli informatii prețioase legate de reorganziarea locului de munca. Evita implicarea in discutii de anvergura! Pe de alta parte, in plan familial esti solicitat de catre membrii familiei, fie pentru o reuniune cu neamurile, fie pentru a discuta chestiuni patrimoniale importante.

Sagetator

Componenta mentală este accentuată, în sensul că îți vor veni în minte tot soiul de gânduri si idei, unele chiar strălucite. Fii prudent si nu te lasa prins in iureșul gandurilor, care par ca nu se mai termină. Alege sa-ti orientezi atentia spre a-ti imbogati sufletul cu informatii de bună calitate si de folos. Hoinărește printr-o librărie si bucura-te de cărți!

Capricorn

Banii reprezintă o temă importanta astazi. Se pare ca o suma de bani pe care trebuia deja sa o primesti va întârzia in continuare. Cauza poate fi o neintelegere in documentele financiare sau pur și simplu este vorba despre neglijența oamenilor care se ocupa de veniturile tale. Pe de alta parte, este posibil sa primesti sprijin material de la cei dragi.

Varsator

In relatia cu partenerul de viata vor apărea discutii aprinse, pe tema cheltuielilor comune. Se pare ca felul in care cheltuiești bani din veniturile tale necăjește persoana iubită. Ar fi bine sa accepti sfaturile sau remarcile celorlalti privitor la bani si bunuri. Astazi, foarte ușor se pot rupe intelegeri, anula contracte sau destrăma definitiv relatii parteneriale vechi. Lasa evenimentele să-și urmeze cursul firesc.

Pesti

Se anunță multe treburi la serviciu, dar si acasa te astepata membrii familiei pentru a rezolva chestiuni domestice. Rutina zilei te poate obosi, insa fii prudent si ocupa-te pe indelete de priorități. Afectiunile mai vechi sau mai noi se pot evidenția serios, astfel ca este posibil să iei legatura cu diversi specialiști în sănătate. Rezerva-ti momente pentru odihnă și relaxare în natură.

Articol preluat de la astrocafe.ro 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii