Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:25 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru joi, 25 august 2022. Casa și familia au nevoie de ajutorul Taurului. Ce se întâmplă cu Leul

ro

25 Aug, 2022 08:04 1276 Marime text
Horoscopul de astăzi

Berbec 

Buna dispoziție, aventura si pofta de viata sunt atuurile tale de astăzi. Relatiile sentimentale sunt tensionate, persoana iubita iti poate face unele reprosuri, insa cu farmec si diplomatie reusesti sa elimini neplacerile. Altii au preocupari legate de copii. In a doua parte a zilei, astrele te indeamna să-ți orientezi eforturile către activitățile de la locul de muncă.

Taur 

Casa si familia au nevoie de ajutorul tau. Ai spor la treburile domestice, asa incat incearca sa imbunatatesti conditiile locative sau sa faci reparatiile necesare. Relatiile cu membrii familiei sunt cam tensionate. Prudenta si discernamatul te vor ajuta sa-i multumesti pe toti. Dorul de copilarie si personajele ei te invaluie in chip splendid, oferindu-ti un farmec deosebit.

Gemeni 

Ziua este excelentă la capitolul comunicare. Poti discuta cu un sef despre nemultumirile tale din domeniul profesional. Cei din jur te pot intelege si ajuta in consecinta. Un prieten apropiat iti poate da vesti alarmante despre locul de munca. Nu asculta chiar tot ce ti se spune. In a doua parte a zilei s-ar putea sa fii nevoit sa mergi in vizita la rude. Programează-ți atent activitățile.

Rac 

Ocupă-te de cheltuielile cotidiene. Se pare ca ai primit sau vei primi bani dintr-o colaborare la care lucrezi demult. Atentie ca sunt sume mici si ar trebui sa cheltui doar strictul necesar. Pe de alta parte se zvoneste ca ti se vor imbunatati veniturile din munca proprie. Ai rabdare, deoarece peste cateva zile chiar poti discuta cu sefii pozitia si remunerația ta la locul de munca.

Leu 

Alcatuieste un plan al activitatilor asa cum iti doresti sa se desfasoare lucrurile. Astrele te ajuta sa-ti pui in valoare personalitatea, oferindu-ti energie, idei bune si parteneri care sa te ajute. Dorinta de a cheltui ceva bani pentru sufletul tau este destul de mare. Incearca sa te orientezi catre ce ai nevoie si evita cumparaturile extravagante. S-ar putea sa te gandesti la afaceri.

Fecioara 

Esti foarte sensibil astazi, asa incat bine este, mai ales in prima parte a zilei, sa stai deoparte de iuresul cotidian. Ocupa-te doar de activitati usoare si incearca sa comunici cat mai putin cu ceilalti. Sufletul tau are nevoie de odihna si de o reorientare a prioritatilor. Spre seara iti revine tonusul si pofta de a trai, bucurand anturajul cu prezenta ta.

Balanta 

Se pare ca ziua este dedicata prietenilor si protectorilor. Dialoguri, vesti, sfaturi, toate se ingramadesc in jurul tau. Vei fi nevoit sa selectezi cu atentie doar ce iti este de folos. Exista divergente de opinii si concepte intre tine si ceilalti, insa sunt aspecte pasagere si nu trebuie sa le iei in seama. In dupa-amiaza zilei organizeaza o mica petrecere pentru cei dragi.

Scorpion 

Astrele te indeamnă să te ocupi de domeniul profesional. Sunt posibile discutii aprinse cu un sef. Indicat este sa fii atent la ce ti se spune, intrucat se intrezareste mult de lucru la serviciu. Gandeste-te la un plan al activitatilor pentru cel putin patru sapatamani de acum incolo. Poti avea senzatia că îți slabește puterea si pozitia sociala, insa este o senzatie de moment.

Sagetator 

Relatia cu strainatatea este accentuate astazi. Te poti ocupa cu succes de calatorii in afara granitelor tarii sau de studii pe termen lung. Daca apar nemultumiri legate de acestea, treci peste, deoarece sunt pasagere. Indreapta-ti atentia catre laturile spirituale ale vietii, pentru ca sufletul tau tanjeste dupa preocupari culturale. Iti poti imbogati bagajul de cunostinte.

Capricorn 

Chestiunile banesti sunt preocuparile importante ale zilei. Este vorba despre banii altora, cum ar fi taxe, impozite, datorii de orice fel sau relatii cu institutii bancare. Recomandabil este sa-ti verifici situatia financiara si sa-ti achtiti datoriile, deoarece dispui de suficienti bani. Poate vrei mai multi, insa invata sa te multumesti cu ce ai si sa folosesti atat cat iti trebuie. 

Varsator 

Este o zi propice de a discuta cu partenerul de viata sau de afaceri despre bani sau probleme domestice. S-ar putea ca discutiile sa se poarte pe un ton neprietenos, insa pastreaza-ti calmul si fii atent la ce spun ceilalti. Poti afla informatii noi despre un parteneriat. Indicat este sa-ti stabilesti clar pozitia in toate colaborarile si sa elimini din sfera ta de interes pe cele care nu te reprezinta. 

Pesti

O zi delicată la capitolul sănătate și de aici si activitatea cotidiană are de suferit. Stările tale de spirit fluctuează destul de mult, așa încât fii discret. La serviciu treburile te solicita, iar colegii si sefii au mari pretentii de la tine. Restrictiile din sfera muncii persista si asta te numltumeste mult. Selecteaza prioritatile si incearca sa te detasezi de toate. Spre seara te vei simti mai bine, insa odihneste-te.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii