Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:56 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru joi, 19 ianuarie 2023. Este rost de distracții alături de persoana iubită și de copii

ro

19 Jan, 2023 08:42 1159 Marime text

Horoscop
Berbec 


Excelentă zi pentru demersuri spirituale, invatare, schimb de idei, dialoguri cu persoanele aflate in strainatate. De asemenea poate aparea sansa de a calatori peste mari si tari, in cazul in care ai planuit asa ceva mai demult. Singurele piedici se datoreaza bugetului disponibil pentru cheltuielile survenite astazi. Ai incredere ca te vei descurca onorabil cu toate!

Taur 

Ziua este favorabilă verificării bugetului si achitării datoriilor. Indiferent la cine ai restanțe de plătit ar fi bine sa te mobilizezi si sa le rezolvi. Pot aparea cheltuieli neasteptate pentru rude, partenerul de viata sau colaboratorii profesionali. Selecteaza prioritatile si traseaza un plan financiar pentru cel putin patru saptamani de acum incolo.

Gemeni 

Relationarea cu ceilalti iti poate crea niscai probleme, insa sunt pasagere. Este bine sa iei aminte la spusele si actiunile celorlalti, pentru ca ai multe lucruri interesante si utile de invatat de la si prin acestia. Colaborarile profesionale sunt incerte, din cauza jocurilor de culise existente. Fii prudent si discret in relatiile profesionale, chiar daca este vorba de distractii comune.

Rac

Ești preocupat cu treburile de rutină ale casei, dar și daca mergi la serviciu ai multe si mărunte de făcut. Ai spor si succes in tot ce ti-ai propus sa faci astazi, dar nu exagera cu eforturile. Sănătatea este vulnerabilă, fiind nevoie sa te odihnesti din când în când. Demersurile medicale reprezintă o alta tema de luat in calcul. Adoptă o dieta, plimba-te in aer liber si dormi suficient.

Leu 

Este rost de distracții alături de persoana iubită si de copii. Chiar daca apar si neplăceri din cauza mofturilor si capriciilor, tot rămâne loc pentru bucurie și amuzament. Totusi este bine sa-ti controlezi tendinta de a fi numai tu in centrul atentiei, deoarece asta i-ar putea deranja serios pe cei dragi. Preț de câteva momente treci in spatele scenei și privește la reprezentațiile altora.

Fecioara 

In plan domestic poți desfășura treburi diverse care-și așteaptă rândul de ceva vreme. Ai sustinerea membrilor familiei, ba pot apărea si unele rude din străinătate care să-ți țină isonul. Accepta ajutorul celorlalti, pentru ca astfel totul se va face mai repede si va fi amuzant. Organizeaza o masa festiva, de sezon si invita-i pe cei dragi sa se bucure de ea.

Balanta 
Este o zi care favorizează comunicarea si schimbul de informatii cu persoane din varii domenii de activitate. Lasa-i si pe altii sa-si expună ideile sau păsurile. Ai putea oferi sfaturi folositoare celor care sincer vin spre tine si au nevoie de ele. Evita sa povestesti despre realizarile tale personale si profesionale, pentru ca unii te vor judeca eronat.

Scorpion

Dinspre segmentul profesional sunt posibile responsabilitati noi, de anvergură, responsabilități care promit și venituri pe măsură. Astfel apare tentatia de a trasa planuri financiare sau de a cheltui in avans sume de care încă nu dispui. Rezumă-te la a folosi strict cât ai nevoie in planul material! La momentul potrivit vei avea ocazia sa cheltuiesti si pe mofturile si capriciile tale.

Sagetator 

Iată încă o zi in care te poți ocupa numai de tine si de mofturile tale. Mergi la o ședință de masaj, la un tratament de întreținere corporala sau hoinărește prin locurile preferate alături de cineva drag. Chiar daca îndatoririle domestice sau profesionale au nevoie de aportul tău, alcatuindu-ti un program adecvat te vei bucura de toate si le vei rezolva la timp.

Capricorn 

Sunt momente bune pentru a face un bilanț al situatiilor si relatiilor in care esti implicat. Cu siguranta ai impliniri, dar sunt si planuri care s-au realizat partial sau deloc. Ai incredere ca cele nerealizate se vor indeplini la momentul potrivit intr-un fel mult mai bun decat ai preconizat tu. Odihneste-te si bucura-te de tot ce te inconjoara. Sănătatea este vulnerabilă!

Varsator 

Sfaturile prietenilor sunt bine venite și astăzi, fie pentru situatii personale, fie pentru cele din sfera profesionala. Totusi exista șanse sa cheltuiesti ceva bani pentru oamenii pe care-i intalnesti. De aceea ar fi bine sa fii prudent si sa nu te avânți cu ușurință în vreo conversație care te vulnerabilizează. Spre seara, bucura-te de linistea si confortul casei alături de cei dragi.

Pesti 

Multi își indreaptă privirile cu interes si admirație spre tine. Este posibil sa participi la reuniuni oficiale la serviciu. Dar si acasa, alaturi de membrii familiei si rude se poate ivi o intalnire importanta. Emani mult farmec, insa cumva ceva din atitudinea ta respinge ideile si propunerile celorlalti. Controlează-ți reacțiile si fii deschis la cooperare și schimb de opinii!
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii