Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
12:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Horoscop pentru joi, 08 decembrie 2022.Sănătatea este vulnerabilă pentru una dintre zodii

ro

08 Dec, 2022 08:20 1436 Marime text
Horoscopul de aziBerbec 

Avalanșa de informatii te va pune pe ganduri, pentru ca unele sunt alarmante si vizeaza direct locul tau de munca. Demersurile intelectuale, dezbaterile colegiale sunt ingreunate, asa incat vorbeste strictul necesar si ocupa-te de documentele importante in zilele urmatoare. Calatoriile pe distante scurte sunt o alta tema posibila pe parcursul zilei. Fii prudent in toate activitatile întreprinse.

Taur 

Ar fi bine sa-ti revizuiesti sistemul valorilor dupa care iti ghidezi activitatea cotidiana. Este nevoie sa gasesti un echilibru intre aspectele materiale si cele spirituale ale vietii. Te afli intr-un moment important al anului in care beneficiezi de inspiratie din planurile subtile ale existentei. Stai de vorba pe indelete, sincer cu tine insuti si vezi ce aspecte ale personalitatii tale necesita îmbunătățiri sau chiar abandonări.

Gemeni 

Este o zi in care ai multa energie si poti rezolva unele treburi care isi asteapta demult randul. Fii prudent deoarece rationamentele tale de astazi au putina aplicabilitate practica. Astfel exista riscul de a munci in zadar si sa obtii reprosurile celor din jur. Selecteaza numai acele treburi urgente si, la nevoie, cere sprijinul cuiva de incredere. A doua parte a zilei este potrivita pentru relaxare.

Rac 

Sanatatea este vulnerabila si ar fi bine sa te ingrijesti ceva mai mult. Sunt posibile consultatii, si analize medicale. Totusi, daca te stapanesti poti depasi ziua foarte bine. Ai nevoie de linsite, neimplicare in situatii stresante sau discutii contradictorii. Mentalul este agitat si astfel starile tale de spirit fluctueaza mult. Alege compania unui prieten drag si plimba-te prin locurile preferate.

Leu 

Sunt posibile animozitati in relatiile cu prietenii, dar si in cele socio-profesionale. Exista o mare vulnerabilizare pe acest segment, de aceea pastreaza o anumita distanta fata de ceilalti. Chiar daca unii iti fac remarci suparatoare, tu analizeaza-le pe indelete si vezi care iti sunt de folos cu adevarat. Lasa resentimentele si frustrarea deoparte, pentru ca reactiile sunt doar o chestiune de alegere.

Fecioara 

Ar fi bine sa stai deoparte si sa observi atent ce se intampla in segmentul profesional in care activezi. Posibil ca atat colegii, sefii, cat si membrii familiei sa aiba multe asteptari de la tine. Unii vor, fie sa le rezolvi treburile personale sau profesionale, fie macar sa vii cu solutii si idei bune necesare si lor. Insa, cel mai bine pentru tine ar fi sa te gandesti mai intai la tine si la ceea ce ai tu de facut.

Balanta 

Demersurile necesare unei calatorii au sanse de succes. S-ar putea sa intampini neplaceri din partea celor apropiati, fie ca sunt in dezacord total cu modul tau de a gandi, fie ca vor sa-i ajuti ceva mai mult, insa in detrimentul treburilor tale. Pe de alta parte, fii prudent, pentru ca segmentul mental este vulnerabil si exista riscul disputelor chiar si pe teme banale.

Scorpion 

Sunt momente bune pentru a-ti achita facturile, diverse alte datorii, dar si pentru a relationa cu institutii financiare. Pe de alta partea este posibil sa primesti ajutor material substabtial din partea altora. Bani, bunuri, chiar si o incadrare noua salariala la serviciu pot face parte din surprizele zilei. Ferește-te de speculații si hazardarea in planuri de investitii pe termen lung.

Sagetator 

Urmareste atent cum decurg relatiile tale cu ceilalti. Vei observa atat neplaceri, tensiuni, cat si aspecte placute, interesante, chiar amuzante. Concentreaza-te numai pe acelea care iti fac placere si care te ajuta sa te dezvolti din toate punctele de vedere. Poate datorita unor principii personale  de viata esti tentat sa ceri prea mult de la altii. Reformuleaza-ti teoriile relationale si deschide-ti sufletul catre toata lumea.

Capricorn

Ar fi bine daca ti-ai lua liber sau macar daca te-ai ocupa numai de treburi usoare, de rutina. Insa chiar si asa, randamentul tau de astazi este minim. A nevoie de odihna, relaxare si detasare de tot ce te inconjoara. Fereste-te, pe cat posibil, de consultatii, analize medicale si interventii chirurgicale, pentru ca exista un risc major de erori. Ingrijindu-te corespunzator nevoilor tale vei depasi ziua foarte bine.

Varsator 

Depune eforturi pentru a lăsa deoparte animozitățile dintre tine si cei dragi. Planifică activități recreative comune si stai de vorba pe îndelete cu persoanele apropiate.  Este nevoie sa-ti schimbi ideile, concepțiile vizavi de iubire si implicatiile ei. Pe de alta parte, un prieten bun te poate sfătui in chestiunile amoroase, dar si in cele legate de copii. In a doua parte a zilei, ocupa-te de îndatoririle profesionale.

Pesti 

Esti nostalgic si cu gandurile departe la perioada copilariei sau adolescentei. Rasfoieste un album cu fotografii sau stai de vorba cu o ruda draga. Totusi, dinspre familie poti intampina obstacole vizavi de realizarea treburilor pe care ti le-ai propus astazi. Explica-le pe indelete celor dragi, rationamentele tale si vei obseva ca pana la urma te vor sustine cu totii. Zi buna pentru lamurirea chestiunilor patrimoniale.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii