Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:45 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

AstroCafe.ro Mercur în Pești, 16 martie - 4 aprilie 2021. Nimic nu e ceea ce pare

ro

17 Mar, 2021 16:51 1682 Marime text

Mercur și-a început periplul prin Pești în 16 martie și îl va încheia pe 4 aprilie.
Mercur, supranumit și mesagerul zeilor, este planeta care ne da indicii despre comunicare, gândire, decizii, percepții, negocieri, schimburi, deplasări. În Pești, Mercur se află în cădere și în exil, așadar această plasare poate fi provocatoare pentru cei mai mulți dintre noi, în ce privește percepția asupra realității, modul în care interpretăm informațiile și datele care ajung la noi, alegerile pe care le facem și pe ce le bazăm, capacitatea de concentrare. În schimb, poate fi si o binecuvântare, dacă privim lucrurile din perspectiva creativității, a inspirației și lărgirii orizontului de gândire și percepție.
 
Mercur în Pești mixează gândurile, răstoarnă logica și redefinește prioritățile. Atât de intens și atât timp cât e nevoie, pentru a renunta la a ne bate capul cu orice detaliu și la pretenția de a înțelege și a judeca tot ce mișcă.
 
Ne invită la o lecție de răbdare, de fluiditate și acceptare, ne cheamă să înotam în profunzimea "apelor" lăuntrice pentru a învață să avem încredere în Tot ce este și, mai ales, să acordăm prioritate sufletului.
 
Mercur în Pești este deseori asociat cu confuzia, minciuna, victimizarea și iluzia, prin urmare e bine să fim atenți și rezervați în alegerile pe care le facem și în ce privește informațiile ridicate la rang de adevăr absolut.

Autor: Nicoleta Svârlefus
Articolul integral poate fi citit pe www.astrocafe.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii