Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:40 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un nou protest la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, împotriva modificărilor din legile Justiției (galerie foto+video)

ro

26 Feb, 2019 16:13 2641 Marime text
În aceste momente are loc un nou protest la Parchetul de pe lângă Judecătoria Constanța, împotriva modificărilor din legile Justiției. 

Prim procuror al Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța susține încă o dată că protestul este unul legal, și că cei care susțin contrariul ar trebui să mai citească legile în vigoare.

 "Nu se mai poate așa! S-a ajuns la orice limită. Ministrul Justiției nu este un partener ", mai spune Teliceanu, șeful Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanța.

Sadîc Zafer, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța spune că va protesta în fața Parchetului de mâine, de la ora 16.00. 

 "Ne delimităm de Asociația Procurorilor  din România. Nu ne reprezintă interesele. Nu este suficient abrogarea unui articol ", a menționat Sadîc Zafer, purtătorul de cuvânt al Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanța. 

Amintim că, Parchetul de pe lângă Tribunalul Constanţa îşi va suspenda activitatea! Şi asta în contextul ordonanței de urgență pe justiție.

Potrivit procurorului criminalist Sadîc Zafer, purtătorul de cuvânt la Parchetului de pe lângă Tribunalul Constanţa, unitatea de parchet pe care o reprezintă îşi va suspenda activitatea începând de mâine până vineri, inclusiv, în intervalul orar 08.00 - 12.00.

 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii