Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:20 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Un bărbat este suspectat că și-a ucis mama în bătaie. Individul a fost reținut

ro

18 Jan, 2019 12:39 1942 Marime text
Poliţiştii au reţinut, vineri, un bărbat care fusese dat dispărut după şi-a omorât mama în bătaie, în urmă cu câteva zile, potrivit informaţiilor furnizate de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Brăila citate de Agerpres.ro. 

Potrivit sursei citate, Marian Başa, în vârstă de 42 de ani, fusese dat dispărut, dar vineri dimineaţa el s-a întors în locuinţa sa din comuna brăileană Chiscani, loc unde a şi fost găsit de poliţişti.

El a fost dus la Postul de Poliţie Comunal Chiscani, de unde a fost preluat apoi de lucrătorii de la Serviciul de Investigaţii Criminale.

Bărbatul va ajunge la Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila pentru audieri, apoi va fi dus în arest, după ce măsura va fi dispusă de instanţă.

Duminică, o femeie de 67 de ani, din Chiscani, a decedat la Spitalul Judeţean de Urgenţă Brăila din cauza leziunilor grave suferite în urma unei bătăi primite de la fiul său.

Bătrâna a fost descoperită de un alt băiat al său, care a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a anunţat ce s-a întâmplat, iar femeia a fost preluată de ambulanţă şi dusă la spital. 

Sursa: Agerpres.ro. 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii