Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:25 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sebastian Papaiani s-a stins din viață

ro

27 Sep, 2016 09:44 5620 Marime text
Actorul român, Sebastian Papaiani, s-a stins din viață în urma unui accident vascular cerebral, anunță matinalul România TV. El a mai suferit în luna mai un episod similar, care i-a agravat starea de sănătate. Artistul a fost găsit de soția sa în baie, căzut și inconștient. În cădere, el s-a lovit și la cap.

Papaiani avea pareză pe piciorul stâng și dificultăți de vorbire. Chiar și așa, el părea să își revină după accidentul cerebral din luna mai. 
 
Actorul Sebastian Papaiani a fost decorat la 13 decembrie 2002 cu Ordinul național Serviciul Credincios în grad de Cavaler. Acesta a jucat în producții de succes, cum ar fi „Păcală”, „B. D. la munte și la mare”, „Astă seară dansăm în familie”, „Cu mâinile curate”, „Toamna bobocilor”, „Iarna bobocilor”, „Secretul lui Bachus” sau „Alo, aterizează străbunica!”.

Sebastian Papaiani, în vârstă de 80 de ani, și-a petrecut ultima zi de naştere, pe 25 august, în spital, iar foarte mulți oameni i-au transmis mesaje de felicitare.

„Regret foarte mult. Este încă unul dintre marii artiști care au dispărut din ceea ce înseamnă viața pe pământ. Este prea trist. E regretabil. Dispare încă un actor de un farmec extraordinar, unic", a declarat pentru Agerpres, actorul Alexandru Arșinel. 

„Nu-mi găsesc cuvintele. Am avut ocazia să fiu parteneră de teatru, de film. Îl admir, îl iubesc enorm. E tare greu. Mi-e tare greu acum”, spune Maia Morgenstern, citată de stiripesurse.ro.

„Este o veste groaznică pentru că Papaiani este o personalitate. Despre el nu poți să spui că dispare. Nu pot să cred că nu mai e. Am avut o discuție acum două luni cu el, era indispus, vorbea greu, nu mai avea chef de discuții. Sunt alături de familie, de copii. Nu pot să-l laud pe Papaiani, pentru că toată lumea îl iubește”,  mărturisește Florin Zamfirescu, citat de stiripesurse.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii