Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:33 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitație deschisă SCJU Constanța vrea să achiziționeze consumabile medicale (document)

ro

29 Aug, 2014 18:46 2407 Marime text
Spitalul Clinic Județean de Urgență (SCJU) Constanța organizează licitația de atribuire a contractului „Achiziție de Kit complet reactivi histologie convențională pentru procesare 1.0000 de probe”. Informații suplimentare, precum și caietul de sarcini și documente suplimentare (inclusiv documentele pentru dialogul competitiv și sistemul de achiziție dinamic) pot fi obținute de la sediul unității medicale, situat pe bulevardul Tomis, nr. 145, Constanța. Tot aici pot fi transmise ofertele sau solicitările de participare. 

Acordul-cadru va fi încheiat cu un singur agent economic, pe o durată de 24 de luni. Valoarea contractului, fără TVA, este estimată la sume cuprinse între 960.000 – 1.920.000 de lei. Vor fi încheiate două contracte subsecvente, cu o durată de 12 luni fiecare, care se vor încheia consecutiv după expirarea primului.

Cuantumul garanției de participare este de 9.600 de leișsi reprezintă 0,5% din valoarea acordului cadru fără TVA. Ofertantul va prezenta mostre de produse. Mostrele se ambalează individual, se etichetează și se inscripționează cu denumirea ofertantului și denumirea produsului. Prezentarea mostrelor este obligatorie. Mostrele prezentate de catre ofertantul declarat câștigător se vor pastra ca etalon, iar cele prezentate de către ofertanții declarați necâștigători se vor restitui în termen de cinci zile calendaristice.

Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente este 6 octombrie, ora 12.00.  Termenul limită pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare este data de 10 octombrie, ora 10.00. Ofertele vor fi deschise în aceeași zi, la ora 12.00, în Sala de Consiliu a Spitalului Clinic Județean de Urgență „Sf. Apostol Andrei” Constanța.

  
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii