Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:42 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Învinsă în turul al treilea la US Open Simona Halep poate coborî în clasamentul WTA

ro

30 Aug, 2014 08:21 1684 Marime text
Simona Halep, jucătoarea de tenis din Constanţa ajunsă pe locul 2 în ierarhia mondială feminină WTA a declarat, aseară, după ce a fost eliminată în turul trei la US Open, că nu s-a simţit bine, însă a subliniat că pur şi simplu Mirjana Lucic-Baroni, adversara ei, a jucat mai bine. "Nu a fost cea mai bună zi a mea şi nu m-am simţit bine, însă pur şi simplu ea a jucat mai bine decât mine", a spus Halep, citată de AFP.
 
La ediţia trecută a US Open, Halep a atins faza optimilor de finală, cea mai bună performanţă din carieră la Flushing Meadows, fiind eliminată de italianca Flavia Pennetta, cu scorul de 6-2, 7-6 (3).
 
După US Open, Simona poate fi depășită în clasamentul mondial de Petra Kvitova, dacă cehoaica ajunge cel puțin în sferturile de finală, conform digisport.ro. Şi Maria Sharapova o poate depăși pe Simona Halep dacă se va califica în finală la New York. Dar şi canadianca Eugenie Bouchard poate trece de Simona în clasamentul WTA, însă numai dacă va câștiga turneul de la Flushing Meadows.
 
În schimb, un alt nativ din Constanţa, Horia Tecău continuă concursul la New York, chiar dacă ieri a pierdut în proba de dublu mixt. Perechea formată din Tecău și cehoaica Lucie Hradecka a pierdut în două seturi, scor 3-6, 3-6, în fața cuplului format din Hao Ching Chan (Taiwan) și Max Mirnyi (Belarus). Horia Tecău, în schimb, continuă la dublu masculin, fiind calificat, alături de olandezul Jean-Julien Rojer (foto jos), în turul secund al probei de duplu masculin.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii