Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:08 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Sunteți mulțumiți de modul în care a fost împodobită Constanța de sărbători?

ro

05 Dec, 2022 00:00 2355 Marime text
  • Potrivit datelor oficiale, împodobirea orașului de sărbători a costat circa 3,5 milioane de lei.
Anul acesta, Constanța s-a numărat printre orașele care „au furat startul“ de sărbători, luminițele ce împodobesc orașul nemaiținând cont de calendar, nemaiașteptând un start oficial, ci începând să strălucească pe măsură ce au fost instalate, pe rând, pe diferite bulevarde.
 
Potrivit datelor oficiale, împodobirea orașului de sărbători a costat circa 3,5 milioane de lei.
 
Întrebarea lansată de cotidianul ZIUA de Constanța în cadrul sondajului de opinie derulat în săptămâna 5 – 12 decembrie 2022 este:
 



Amintim, în cadrul sondajului de opinie derulat de ZIUA de Constanța la mijlocul lunii noiembrie, pe tema sumei alocate de municipalitate pentru iluminatul festiv în acest an, dintre cele peste 230 de persoane care au dorit să participe, 75% au fost de părere că banii ar fi trebuit investiți în alte proiecte.
 
Totodată, 21% dintre respondenți au răspuns „Da, orașul trebuie să arate bine de Crăciun“, iar 4% au răspuns că nu știu ori nu îi interesează subiectul.
 
De asemenea, așteptăm răspunsurile dumneavoastră și pe pagina noastră de Facebook, prin comentarii, cu respectarea temei propuse și folosirea unui limbaj adecvat, fără injurii sau atacuri la persoană.
 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Citește și

Primăria Constanța. Iluminat festiv în valoare de aproximativ 3,5 milioane de lei (DOCUMENTE)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii