Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
03:36 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie Cum credeți că se va încheia meciul Farul Constanța - CFR Cluj, din prima etapă a anului 2023 în Superligă?

ro

09 Jan, 2023 00:00 2257 Marime text
 

 
  • În tur, Farul s-a impus la Cluj-Napoca cu 3-1 (A. Pitu 35, L. Munteanu 63 și 88 / Malele 10 - penalty).
 
Etapa a 22-a a sezonului regular din Superligă, prima din noul an, programează pe litoral întâlnirea dintre primele două clasate, Farul Constanța și CFR Cluj, care sunt despărțite în ierarhie de un singur punct, 45-44.
 
Autoare a unei prime prime părți de campionat de excepție, „marinarii“ încheind anul 2022 pe primul loc, cu cea mai mare forță ofensivă din Superligă (42 de goluri marcate), dar și cu multe alte realizări în joc (atât colective, cât și individuale), echipa de pe litoral vrea să mențină ștacheta ridicată și în 2023, visul cel mare fiind titlul de campioană.
 
Farul are un start de foc, în primele trei etape ale noului an întâlnind, în ordine, CFR Cluj (campioana în exercițiu) - la Ovidiu, FCSB (locul 3, cu 38 de puncte) - în deplasare și Universitatea Craiova (locul 5, cu 38 de puncte) - pe teren propriu.
 
Programată luni, 23 ianuarie, de la ora 20.00, la baza Academiei Hagi, de la Ovidiu, confruntarea cu CFR Cluj, care închide runda a 22-a, este așteptată cu mare interes. În tur, Farul s-a impus la Cluj-Napoca cu 3-1 (A. Pitu 35, L. Munteanu 63 și 88 / Malele 10 - penalty).
 
În acest context, cotidianul ZIUA de Constanța lansează sondajul de opinie cu întrebarea:


 
De asemenea, așteptăm răspunsurile dumneavoastră și pe pagina noastră de Facebook, prin comentarii, cu respectarea temei propuse și folosirea unui limbaj adecvat.
 
PRECIZĂRI
 

Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța


Citește și:
 
Farul Constanța
Marian Aioani - „Un tur de campionat foarte bun pentru noi, dar nu mai contează ce a fost, ci ce va urma“

 
Farul Constanța
Dragoș Nedelcu - „Îmi doresc să fiu sănătos și să pot să-mi ajut echipa să se bată la titlu“


„Toți atacanții noștri au marcat, ceea ce e important pentru echipă“
Farul Constanța, medie de două goluri pe meci în Superligă!
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii