Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
06:09 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sondaj de opinie 75% dintre respondenți cred că fotbalistele de la Farul Constanța vor juca din sezonul viitor în Liga 1

ro

03 Oct, 2022 00:00 2218 Marime text

 
  • Pregătite de un staff tehnic format din Ionuț Florea (antrenor principal), Marius Cojocaru (antrenor secund) și Cristina Bujin (preparator fizic), fotbalistele echipei constănțene și-au surclasat toate adversarele întâlnite până acum.
 
Echipa feminină de fotbal Farul Constanța are numai victorii categorice în primele meciuri jucate în Seria 1 a Ligii a 2-a, fiind pe drumul cel bun către îndeplinirea obiectivului fixat pentru acest campionat, promovarea în Liga 1. 
 
Pregătite de un staff tehnic format din Ionuț Florea (antrenor principal), Marius Cojocaru (antrenor secund) și Cristina Bujin (preparator fizic), fotbalistele echipei constănțene și-au surclasat toate adversarele întâlnite până acum: 14-0 acasă cu CS Nicu Gane Fălticeni, 6-0 în deplasare cu ACS Vasas Femina FC 2, 5-2 acasă cu AFC Măgura 2012 Bacău și 10-0 în deplasare cu ACS Juniorul 2014 București.
 
După patru etape, Farul are punctaj maxim, fiind la egalitate de puncte cu celelalte echipe de pe podium, astfel: 1 Liceenii Topolog - 12p, golaveraj +41 (44-3), 2. Farul - 12p, +33 (35-2), 3. Chindia Târgoviște - 12p, +17 (24-7).
 
În contextul luptei pentru promovare în care e angrenată formația de pe lioral, ZIUA de Constanța a lansat sondajul de opinie cu întrebarea: „Credeți că echipa feminină de fotbal Farul Constanța va accede în Liga 1 la finele acestui sezon?“. La închiderea sondajului, duminică, 2 octombrie, marea majoritate, 75%,  a celor care au răspuns s-au pronunțat în direcția obținerii promovării, în timp ce restul de 25% dintre respondenți nu cred că faristele vor atinge primul eșalon la finele campionatului 2022/2023.    


 
PRECIZĂRI:
 
Legea 190 din 2018, la articolul 7, menţionează că activitatea jurnalistică este exonerată de la unele prevederi ale Regulamentului GDPR, dacă se păstrează un echilibru între libertatea de exprimare şi protecţia datelor cu caracter personal.
 
Informațiile din prezentul articol sunt de interes public și sunt obținute din surse publice deschise.
 
Sursa foto: Farul Constanța
 
Citește și:
 
Sondaj de opinie
Credeți că echipa feminină de fotbal Farul Constanța va accede în Liga 1 la finele acestui sezon?

 
Fete de pompier
Farul Constanța are în echipă și două surori gemene. „Ne dorim foarte mult să promovăm în Liga 1“ (GALERIE FOTO)
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii