Back to top
consultanta financiara

Consultanță Financiară Gratuită în complexul rezidențial Boreal Plus din Constanța

Cât de importantă este educația financiară în contextul actual?

În momentul de față, vremurile pe care le trăim nu sunt probabil așa cum ne dorim, ținând cont de inflația crescută, scumpirea creditelor, a costurilor la energie, gaz, mâncare și în general scumpirile în lanț la toate produsele și serviciile. Faptul că suntem nevoiți să plătim mai mult pentru orice avem nevoie, deși veniturile și salariile nu au ținut pasul cu inflația, generează anumite temeri legate de viitor.

Deși nu putem ști ce ne aduce ziua de maine, nici nu putem renunța la anumite lucruri care ne sunt indispensabile, și astfel devine din ce în ce mai important să cautam soluții pentru atingerea obiectivelor noastre, cum ar fi obținerea confortului locuinței pe care ni-o dorim.

Pentru asta este necesar să dispunem de cunoștintele financiare care să ne ofere o mentalitate pozitiva în ce privește gestionarea fondurilor proprii și evitarea unor decizii financiare greșite.

Un studiu realizat de Banca Mondială la nivelul Uniunii Europen în 2018 arata ca românii se află pe ultimul loc la educație financiară în Europa: doar unul din 5 români înțelege noțiuni financiare de bază cum ar fi costul utilizării cardurilor de credit, gradul de îndatorare în cazul diferitelor tipuri de creditare sau sistemul conturilor curente. Prin urmare, este esențial să ne educăm din punct de vedere financiar, pentru a putea atinge obiective importante, așa cum este achiziția unei locuințe noi.

Cea mai buna metodă de educație financiară este consultanța specializată,  care ne oferă cunoștințele și abilitățile de care avem nevoie pentru a gestiona banii în mod eficient. Dacă ai în plan achiziția unei locuințe, în  mod cert ai nevoie de cel puțin câteva ședințe de consultanță financiară cu un specialist în domeniu.

Care sunt avantajele pe care le oferă consultanța financiară?

Consultanța financiară îți oferă o perspectivă inedită referitoare la veniturile tale, dându-ți oportunitatea să înțelegi că banii sunt un mijloc și trebuie utilizați rațional, fără a-ți afecta calitatea vieții. Ședințele de consultanță financiară vizează discuțiile fața în față cu un specialist pentru a analiza, găsi și implementa soluții care să te ajute să vezi imaginea de ansamblu a veniturilor și cheltuielilor tale și în general să-ți organizezi cât mai facil resursele financiare.

Discuțiile pot avea în vedere obiective majore ale vieții tale, cum ar fi organizarea unui plan de investiții sau cumpărarea unei locuințe. În ambele cazuri este necesară o planificare eficientă a banilor tăi, ca urmare este nevoie de consultanță financiară pentru a stabili care îți sunt resursele, cum se pot corela cu cheltuielile  pe care le ai in vedere și cum îți poți atinge obiectivele pe termen scurt sau lung.

Tot un profesionist în consultanță financiară va analiza situația veniturilor tale, pentru a-ți putea oferi toate informațiile necesare în vederea obținerii unui credit de nevoi personale sau ipotecar.

Ansamblul  rezidențial Boreal Plus din Nordul Constanței oferă servicii de creditare GRATUITĂ pentru cei interesați, într-o manieră competitivă pieței imobiliare și în cel mai scurt timp posibil.

De acum toti cei care au în plan achiziția unei locuințe se pot întâlni, în cadrul evenimentelor Zilele Consultanței Financiare Gratuite, care se vor desfașura în fiecare zi de joi în perioada 23 februarie – 31 martie 2023, cu un consultant financiar dedicat. Întâlnirile unu la unu vor avea loc în str. Brest nr. 2, Constanța, în baza unei programări prealabile.

Specialistul in finanțare Boreal Plus oferă urmatoarele servicii complet gratuite:

  • realizează pentru fiecare client un scoring preliminar în vederea obținerii unei finanțări
  • îl informează cu privire la condițiile necesare pentru acordarea unui credit ipotecar
  • îl ajută să aleagă cea mai potrivită soluție de finanțare, dintre ofertele băncilor partenere
  • asistă fiecare client la completarea cererilor și documentației necesare pentru credit

Astfel ansamblul Boreal Plus își ajută clienții în a lua cele mai bune decizii, în deplină cunoștință de cauză, oferindu-le informații complete privind condițiile de creditare bancară. Aceștia afla de la început toate informațiile despre costul împrumutului, procedura de rambursare și valoarea comisionului de rescadențare/ refinanțare, dacă acesta este solicitat.

Având peste 900 de clienți mulțumiți finanțați  până în prezent, dezvoltatorul Impact Developer & Contractor, prin departamentul de finanțare, va găsi pentru toti cei interesați cea mai bună soluție de creditare pentru locuința dorită, dintr-o gamă completă de case și apartamente finalizate. Pentru toate serviciile de consultanța fianaciară, comisionul de consultanță este ZERO.

Daca doriți mai multe detalii, vă puteți programa o întâlnire de 30 de minute cu propriul consultant în finanțare, pe parcursul lunii martie 2023, în Str. Brest, nr.2, Constanta, la adresa de e-mail: hello@boreal-plus.ro sau la telefon 0729 100 975.