Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:03 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentin Vrabie - „Am înfiinţat echipa în 2008, având ca obiectiv performanţa" CS Peştera îşi dispută miercuri şansa de promovare în Liga a III-a la fotbal

ro

10 Jun, 2011 01:51 3193 Marime text
Pestera_Valentin_Vrabie.jpgEchipa de fotbal a comunei Peştera a obţinut şi anul acesta titlul de campioană a judeţului. Rezultatul meciului programat pe 15 iunie ar putea aduce CS Peştera promovarea în Liga naţională

Comuna Peştera, condusă de primarul Valentin Vrabie, este fruntaşă şi în alte domenii decât cel social, cultural şi educativ, sprijinite constant de către administraţia locală în mandatul actualului edil.

Echipa de fotbal a comunei, Club Sportiv Peştera, este campioana judeţului, clasându-se pe primul loc în competiţia judeţeană - Divizia D. Miercurea viitoare, pe 15 iunie, CS Peştera va disputa meciul de baraj pentru promovare în Liga a III-a sau în Divizia C, cum i se mai spune. Partida este programată să aibă loc pe teren neutru, la Slobozia. Echipa de fotbal a comunei Peştera îşi va disputa şansa de promovare pentru Liga naţională cu o echipă din Brăila. De precizat că CS Peştera a devenit campioana judeţului la fotbal surclasând chiar echipele de fotbal ale oraşelor reprezentate în Liga judeţeană. Şi anul trecut fotbaliştii din Peştera au câştigat campionatul judeţean, pierzând însă meciul de baraj pentru promovare în Liga a III-a, jucat cu o echipă din judeţul Galaţi. Iată însă că echipa de fotbal a comunei Peştera, care a muncit foarte mult pentru rezultatele obţinute, are o nouă şansă de promovare şi de a juca în campionatul naţional, concurând cu cele mai bune echipe de fotbal din ţară.

După 22 de ani... fotbal de performanţă

Primarul comunei Peştera, Valentin Vrabie, cel care a reînviat în comunitatea locală pe care o reprezintă pasiunea pentru fotbal, este de părere că acolo unde există voinţă, pasiune şi pricepere rezultatele pot fi la înălţime. „Am înfiinţat echipa de fotbal în 2008, Peştera nemaiavând echipă de fotbal de 22 de ani", ne-a declarat primarul Vrabie. „Înfiinţarea echipei CS Peştera a avut ca obiectiv, încă de la început, performanţa şi iată că după trei ani de zile avem şansa de a promova în Liga a III-a naţională", a subliniat edilul.

Valentin Vrabie ne-a declarat că, deşi fotbalul nu este o pasiune a sa, a făcut tot ce i-a stat în putinţă pentru a sprijini echipa, astfel încât numele comunei să fie reprezentat cu mândrie în competiţiile sportive. „Deşi nu mă număr printre pasionaţii de fotbal, este încă un domeniu pe care îl sprijin ori de câte ori este nevoie. Sunt un susţinător al echipei CS Peştera şi sunt alături de echipă, aşa cum sprijin şi activităţile din celelalte domenii din viaţa comunităţii, cel educaţional, social sau cultural, iar rezultatele mă fac să nu regret niciun leu alocat acestui domeniu şi să susţin echipa în continuare", a adăugat primarul comunei Peştera.

Peştera ar putea avea un stadion cu 2.000 de locuri

Potrivit edilului, în prezent, CS Peştera joacă meciurile oficiale pe stadionul Cimentul Medgidia, însă administraţia locală a comunei are deja întocmit un proiect pentru construirea în comună a unui stadion cu două mii de locuri. „Proiectul pentru stadionul comunei este deja întocmit şi sper ca în 2012 să găsim sursele necesare pentru finanţarea acestei investiţii", ne-a declarat primarul Valentin Vrabie.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • CORINA AMARINEI 12 Jul, 2011 01:51 SA ITI AJUTE DUMNEZEU