Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
10:47 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Sala de sport competitionala, la Ghindaresti

ro

04 Dec, 2009 02:21 5002 Marime text
ghindaresti.jpgComuna Ghindăreşti va avea sală de sport. Compania Naţională de Investiţii organizează, la sfârşitul lunii decembrie, procedura de achiziţie pentru acest contract de lucrări.

Contractul de lucrări de referă la „Adaptarea proiectului pilot la condiţiile specifice amplasamentului şi execuţia lucrărilor aferente obiectivului de investiţii - Sală de sport şcolară cu nivel de practică sportivă competiţională locală, teren de handbal şi 150 locuri pentru spectatori - localitatea Ghindăreşti, str. Şcolii, judeţul Constanţa". Potrivit anunţului de participare publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice, valoarea estimată a lucrărilor este de 3.726.821 lei fără TVA, adică de aproximativ 44 miliarde de lei vechi, cu tot cu TVA. Criteriul de atribuire va fi, potrivit SEAP, oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic în ceea ce priveşte criteriile enunţate în caietul de sarcini, în invitaţia de a prezenta o ofertă sau de a participa la negociere sau în documentul descriptiv. Termenul limită pentru depunerea cererilor de documente sau pentru acces la documente va fi 18.12.2009, ora 14.00, iar pentru primirea ofertelor sau a cererilor de participare - 22.12.2009, ora 10.00. Deschiderea ofertelor va avea loc pe data de 22.12.2009, începând cu ora 10.30, sediul CNI din Piaţa Naţiunile Unite nr. 8, Bloc 108, Sectorul 5, Bucureşti.

Primarul comunei Ghindăreşti, Simion Vasile, ne-a declarat că a înaintat cererea pentru construirea unei săli de sport în urmă cu aproape doi ani. El s-a declarat încântat de faptul că licitaţia pentru execuţia acestui obiectiv va avea loc înainte de sfârşitul anului.

Campionii din Ghindăreşti

Edilul-şef din Ghindăreşti a subliniat faptul că acest obiectiv este foarte necesar comunei pe care o reprezintă întrucât în localitate sunt mulţi tineri înzestraţi, cu înclinaţii sportive înnăscute. De altfel, a adăugat primarul, campionul olimpic de la Sydney din 2000, la caiac-canoe, este Mitică Pricop, originiar din Ghindăreşti. În familia Pricop există deja o tradiţie în privinţa acestui sport, fratele lui Mitică Pricop, Paul Pricop, fiind la rândul său campion la categoria juniori. Originară din Ghindăreşti este, potrivit primarului Simion Vasile, şi Alina Platon, componentă a lotului olimpic de caiac-fete.

Tot în Ghindăreşti s-a născut şi Cristi Cornei, component al naţionalei campioane de rugby-juniori. Potrivit primarului, prima participare a unui sportiv din Ghindăreşti la o competiţie de talie mondială datează din 1984, numele sportivului fiind Leon Anane.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • dana 16 Sep, 2010 22:50 felicitari pt cristi cornei dar rusine pt primar si pt macarona care adistrus 2 familiiurat panarama ce esti nu tia fost rusine sa faci asa ceva