Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectele privind valorificarea zonei Capidava, în atenţia Consiliului Judeţean

ro

10 Aug, 2012 02:19 2825 Marime text
Topalu_Gheorghe_Murat.jpgŞeful administraţiei locale de la Topalu, Gheorghe Murat, declară că în aceste zile sunt în lucru două proiecte importante pentru localitate privind dezvoltarea localităţii Capidava şi montarea unei turbine eoliene.

Primarul comunei Topalu, Gheorghe Murat, a precizat că de proiectele de finanţare centrate pe dezvoltarea zonei Capidava prin valorificarea acesteia din punct de vedere turistic se vor ocupa reprezentanţii Consiliului Judeţean. „Proiectele privind reabilitarea cetăţii Capidava, dar şi cele referitoare la amenajarea unui muzeu şi a unui port turistic în zonă sunt finalizate.

Topalu_cetatea_Capidava_26.jpgProiectele le-am făcut împreună cu cei de la Consiliul Judeţean Constanţa, iar acum acestea se află la CJC, urmând a se face demersurile necesare derulării lor", a explicat primarul. Şeful autorităţii locale nu va neglija nici partea de infrastructură, având în acest sens în plan montarea unei turbine eoliene de 200 kW, care va asigura energia electrică necesară pentru pompele de apă, pentru iluminatul public şi pentru funcţionarea instituţiilor publice din Topalu. Primarul Gheorghe Murat a precizat că în aceste momente se lucrează la acest proiect, sperând ca mai apoi să găsească sursa de finanţare.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii