Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:19 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de 1.400.000 de lei „Splaiul Dâmboviţei" se mută la Horia

ro

02 Nov, 2012 01:47 2971 Marime text
Horia_primar_Gigel_Sava_01.jpgPrimarul din Horia, Gigel Sava, susţine că va reuşi cu sprijinul Consiliului Judeţean să realizeze o lucrare de infrastructură importantă pentru localitate.

„Vicepreşedintele Consiliului Judeţean, Cristian Darie, ne-a promis că ne va ajuta să reparăm un drum de mare importanţă pentru localitate", a precizat Gigel Sava. Primarul a declarat că în acest sens Consiliul Judeţean Constanţa va aloca suma de 1.400.000 de lei, iar lucrările ar urma să fie executate de Regia Autonomă Judeţeană de Drumuri şi Poduri. Potrivit primarului, drumul care urmează să fie reabilitat a fost pietruit în urmă cu şapte ani, însă la această dată este puternic deteriorat. Gigel Sava a precizat că lucrarea nu prevede doar modernizarea drumului, ci şi construirea unui podeţ şi a unui canal de preluare a apei pluviale, de-o parte şi de alta a canalului urmând a fi realizate două benzi de circulaţie, aşa cum există şi pe Splaiul Dâmboviţei.

Nu s-a reuşit amenajarea primăriei

Primarul a mărturisit că încheie anul puţin dezamăgit întrucât nu a reuşit să amenajeze sediul primăriei. „Am avut discuţii cu secretarul de stat în Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului, Cristian Bărhălescu, şi cu ministrul Culturii, Puiu Haşotti. Toată lumea ştie că bugetul este cârpit, aşa că nu avea rost să mă duc să cer bani pentru construcţia primăriei întrucât altele sunt priorităţile Guvernului la această dată", a explicat Gigel Sava. Până la găsirea fondurilor necesare construirii unui sediu pentru primărie, activitatea autorităţii locale se va desfăşura în continuare în incinta Căminului Cultural, a declarat primarul de la Horia, Gigel Sava.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • nicu 07 Mar, 2016 19:26 Drumul "de mare importanţă pentru localitate" duce la ......ce sa vezi...livada domnului Darie aflata la marginea localitatii Horia. Activitatea autoritatii locale se desfasoara in continuare in Caminul Cultural.