Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
13:13 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Primaria Topraisar nu a primit banii pe Ordonanta 7 Gheorghe Stelian - „Vrem sa construim baza sportiva, dar nu avem cu ce"

ro

16 Apr, 2010 03:37 3144 Marime text
licitatie_-_stelian_gheorghe_primar_topraisar_14.jpgAutoritatea locală a comunei Topraisar a atribuit contractul privind proiectarea şi execuţia bazei sportive din localitate, însă, potrivit primarului Stelian Gheorghe, Guvernul nu a alocat banii necesari investiţiei.

Obiectivul ar urma să fie finanţat în baza Ordonanţei 7 privind Programul de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive din spaţiul rural, însă fondurile disponibile la nivel central, spune primarul din Topraisar, au fost împărţite între beneficiari, astfel încât nimeni nu poate face mare lucru cu aceşti bani. Potrivit primarului Stelian Gheorghe, primăriile prinse în acest program ar fi primit câte 4.000 lei fiecare, adică 40 milioane de lei vechi. „Nu avem ce face cu aceşti bani. Am organizat licitaţia, contractul a fost atribuit, însă nu avem cu ce să-l ducem la îndeplinire pentru că nu ni s-au alocat banii. Cred că anul acesta o sa facem tot posibilul să împrejmuim măcar această bază sportivă, cu fonduri de la bugetul local", ne-a declarat primarul din Topraisar. Contractul privind proiectarea şi execuţia bazei sportive cu teren de fotbal omologabil tip I a fost atribuit în luna martie, anunţul de atribuire fiind publicat în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), după Paşti. Contractul a fost obţinut de SC Sky Interconstrucţii SRL în asociere cu SC Construcţii Nuclearo-Electrice SA Cernavodă. Valoarea estimată pentru proiectarea şi execuţia bazei sportive a fost de 485.560 lei fără TVA, preţul de atribuire fiind de 483.496 lei fără TVA.

Administraţia locală din Topraisar a amenajat un teren de sport şi în satul Biruinţa. Contractul, ce a avut ca obiect „depunerea unui strat elastic permanent colorat în masă şi marcarea acestuia în vederea derulării de activităţi sportive", a fost atribuit anul trecut firmei SC Eco Mat Ditribuţie SRL din Cluj. Valoarea estimată a contractului a fost de 120.000 lei fără TVA, preţul de atribuire fiind de 113.712 lei fără TVA.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii