Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:23 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Onescu aşteaptă ok-ul de la Guvern pentru un nou punct vamal

ro

10 Aug, 2012 02:24 3279 Marime text
Lipnita_primar_Florin_Georgel_Onescu_002.jpgPrimarul comunei Lipniţa, Florin Georgel Onescu, aşteaptă emiterea hotărârii de guvern privind amenajarea unui nou punct vamal la Carvăn, care va face legătura cu vecinii bulgari.

Şeful autorităţii locale, Florin Georgel Onescu, a menţionat că au fost deja semnate actele în baza cărora va fi amplasat punctul vamal. „Am semnat contractul, am fost de acord cu deschiderea acestui punct vamal, urmează să fie dată hotărârea de guvern privind amenajarea lui", a menţionat primarul. Florin Georgel Onescu a declarat că noul punct vamal va facilita şi crearea de noi locuri de muncă.

Lipnita_punct_vamal_09.jpgPe de altă parte, şeful autorităţii locale a precizat că lucrările privind amenajarea unui parc în localitatea Coslugea au avansat. Pentru realizarea obiectivului de investiţii, Ministerul Mediului a alocat suma de 588.412 lei. Parcul se construieşte pe o suprafaţă de două hectare, prin înfiinţarea de spaţii verzi, crearea de locuri de joacă pentru copii şi amenajarea unei fântâni arteziene. De asemenea, proiectul prevede şi realizarea iluminatului nocturn.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii