Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
18:21 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Licitatiile au loc saptamana viitoare Scoala noua si gradinita din Lumina, reabilitate termic prin „Casa Verde"

ro

23 Jul, 2010 02:33 4649 Marime text
primaria_lumina.jpgPrimăria Lumina a demarat procedura de achiziţie pentru lucrările de reabilitare termică a grădiniţei cu orar mixt din Lumina şi a şcolii noi.

Potrivit invitaţiei de participare publicată în Sistemul Electronic de Achiziţii Publice (SEAP), comuna Lumina va achiziţiona lucrări de instalare de echipamente de încălzire centrală pentru ambele clădiri. Mai exact, obiectul celor două contracte ce vor fi atribuite prin proceduri de achiziţie publică se referă la înlocuirea sistemului de încălzire cu combustibil solid, cu sisteme ce utilizează energia produsă din surse regenerabile.

Potrivit invitaţiei de participare referitoare la procedura de achiziţie pentru grădiniţă, deschiderea ofertelor va avea loc pe 30 iulie, începând cu ora 11.00, la sediul Primăriei Lumina. Valoarea estimată a investiţiei este de 299.400 lei fără TVA. Criteriul de atribuire va fi oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, în cadrul căreia componenta financiară va conta în proporţie de 60%, durata de execuţie şi perioada de garanţie de câte 10%, iar timpul de intervenţie 20%.

În ceea ce priveşte înlocuirea sistemelor clasice de încălzire la şcoala generală cu clasele I-VIII, deschiderea ofertelor pentru această investiţie va avea loc pe 29 iulie, începând cu ora 13.00. Valoarea estimată a contractului este, potrivit invitaţiei de participare din SEAP, de 475.630 lei fără TVA.

Dreapta_sus_Lumina_Chiru_Dumitru_08.jpgAmbele obiective de investiţii vor fi efectuate printr-o finanţare obţinută la iniţiativa primarului Dumitru Chiru în baza Programului „Casa Verde", derulat de Ministerul Mediului. Conform contractului de finanţare nerambursabilă nr. 231/N/16.12.2009, valoarea este de 804.495,68 lei, ceea ce reprezintă 80% din valoarea totală a cheltuielilor eligibile ale proiectului, restul de 20% din proiect urmând a fi suportate din bugetul local.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii