Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
22:02 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gradinita noua la Conacu

ro

11 Jun, 2010 03:21 2531 Marime text
cristian_telehoi_cobadin.jpgAdministraţia locală din Cobadin a definitivat lucrările la grădiniţa din Conacu.

Potrivit primarului Cristian Telehoi, recepţia finală a avut loc în urmă cu trei săptămâni. Aşadar, copiii din Conacu vor avea o grădiniţă nouă din această toamnă. Unitatea de învăţământ preşcolar este dotată cu încălzire centrală şi fosă septică. Primarul a precizat că va rezolva şi problema grupurilor sanitare de la şcoală, urmând să amenajeze şi acolo o fosă septică.

Elevii din satul Negreşti au şi ei o şcoală nouă. „În aceeaşi clădire funcţionează atât două săli de clasă pentru preşcolari, cât şi cele pentru clasele I-IV, cu intrări separate", a afirmat edilul Cristian Telehoi.

La şcoala din Cobadin primăria a amenajat terenurile de sport: de fotbal, de baschet şi de volei. „Au fost asfaltate cu sprijinul Regiei Autonome Judeţene de Drumuri şi Poduri şi s-a turnat tartan (n.r. o substanţă cauciucată) pe toate trei", a precizat primarul.

De asemenea, primăria continuă lucrările la imobilul multifuncţional din Viişoara, care include cabinete medicale, farmacie, coafor - frizerie şi postul de poliţie. „Aici nu aveam alimentare cu apă. Am adus apă de la o sută de metri şi am suplimentat lucrările şi pentru partea termică. Lucrările suplimentare sunt de aproximativ 60.000 lei", ne-a declarat edilul din Cobadin.

Autoritatea locală intenţionează să finalizeze şi lucrările la reţeaua de alimentare cu apă a satului Conacu. „Reţeaua este gata, mai trebuie să realizăm staţia de pompare", a afirmat primarul din Cobadin.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • SURMELIS ARGENTINA PUSA 27 Jun, 2010 10:11 Si orasul HARSOVA de Constanta A FINALIZAT LUCRARILE de la CENTRUL DE ZI PENTRU COPIII SCOLARI de cinci luni de zile , dar nu a fost dat in FOLOSINTA pentru ca are o AMPLASARE necorespunzatoare .CENTRUL DE ZI PENTRU COPIII SCOLARI se afla pe marginea unei PRAPASTII de pe malul DUNARII pe cand putea fi construit in centrul orasului ,in strada CARSIUM nr.34 , unde se FINALIZEAZA lucrarile la ”viitorul„ CENTRU DE CONSILIERE PERSOANE ABUZATE sau CENTRU MEDICO SOCIAL.