Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:59 24 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Elevii şi sportivii din Ghindăreşti vor avea sală de sport

ro

03 Feb, 2012 01:32 3850 Marime text
ghindaresti_simion_vasile.jpgPrimarul din Ghindăreşti are ca prioritate în acest an finalizarea unei săli de sport, dar şi a reţelei de canalizare din localitate

Primăria Ghindăreşti speră ca în vară să inaugureze sala de sport din localitate, obiectiv ce se derulează prin Compania Naţională de Investiţii. Pentru anul 2012, şeful autorităţii locale mai are în plan finalizarea canalizării şi a staţiei de epurare din localitate. Primarul Simion Vasile susţine că s-a realizat deja 30% din proiect. „Momentan, lucrările la sistemul de canalizare au fost sistate din cauza timpului.

Ghindaresti_sala_de_sport04.jpgDe asemenea, aşteptăm fonduri pentru continuarea construcţiei", a precizat şeful autorităţii locale. Până în prezent sunt gata 3 km de canalizare, urmând ca alţi 2 km de conductă să fie montaţi atunci când vremea va permite. În total, este prevăzută o reţea de 12 km de canalizare, dar şi construcţia unei staţii de epurare. „Staţia de epurare este mai scumpă decât toată conducta", a precizat primarul Simion Vasile. Valoarea proiectului „Proiectare tehnică şi execuţie lucrări de canalizare, staţie de epurare, înlocuire reţea de alimentare cu apă potabilă, sursă de alimentare cu apă potabilă din subteran în comuna Ghindăreşti, judeţul Constanţa" se ridică la 10.000.000 de lei. Banii provin de la bugetul de stat prin HG 577/1997, finanţarea fiind asigurată de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii