Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:50 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

DC 4 Tuzla - Costinesti va fi asfaltat

ro

25 Sep, 2009 03:58 3900 Marime text

cap_2_stanga_tuzla_primar_micu_constantin_02.jpgPrimăria Tuzla continuă pietruirea străzilor din comună, o parte dintre acestea urmând să fie asfaltate.

Potrivit primarului Constantin Micu, se continuă acţiunea de pietruire, cu tronsonul doi al str. Farului, Aviatorilor, Gării, Pieţei şi Sirenei. De asemenea, după spusele edilului, vor fi şi pietruite, şi asfaltate str. Mării, Farului (tronsonul I) şi o parte din str. Pasajului. De asemenea, se continuă acţiunea de reabilitare a str. Costineşti (DC 4), care este pietruită în momentul faţă, urmând să fie asfaltată. Str. Costineşti a fost pietruită în proporţie de aproximativ 70%. DC 4, aşa cum se mai numeşte, preia traficul de la sensul giratoriu către partea de est a localităţii. În momentul de faţă, administraţia locală din Tuzla pregăteşte pentru pietruire str. Biruinţei, Cerealelor, Dorului. Potrivit edilului, aceste străzi sunt pregătite pentru pietruire cu forţe proprii, utilizând autogredere închiriate.

tuzla_micu_constantin.jpgPrimăria Tuzla a modernizat laboratorul de chimie

Primăria a modernizat şi Şcoala Tuzla. A fost modernizat laboratorul de chimie, sala de calculatoare şi a fost schimbată complet instalaţia electrică şi sanitară.

De asemenea, autoritatea locală continuă lucrările la sala de sport, care dispune de o capacitate de 150 de locuri. S-au turnat pilonii de beton şi, potrivit şefului Serviciului Public din cadrul Primăriei Tuzla, Pârvu Pârvu, lucrările sunt înaintate. Reprezentanţii primăriei au afirmat că în primăvară sala de sport, amplasată în curtea şcolii, va fi gata.

În paralel cu toate aceste proiecte aflate în derulare, administraţia locală din Tuzla continuă şi lucrările la primăria cea nouă. În prezent se lucrează deja la finisaje. În faţa primăriei noi s-a amenajat şi o parcare, iar parcul de lângă instituţie va fi amenajat undeva în spatele noului edificiu, pe terenul fostei baze sportive. De asemenea, este în lucru şi gardul bisericii din centru. În plus, vor începe lucrările la un nou segment de gard al cimitirului din localitate.

Potrivit primarului Constantin Micu, se va demara construcţia unui nou bloc prin Agenţia Naţională pentru Locuinţe. Edilul a precizat că imobilul va avea 24 de apartamente.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • geta 28 Sep, 2009 07:07 Stimati reporteri, ideal este sa verificati ce se declara in articol si sa confirmati. Sunt niste minciuni. Nu face nimic pentru comuna noastra. Cate strazi sunt finalizate pe hartie si ce dezastru este pe teren. Nu este un om gospodar, nu stie sa lege doua fraze in fata satenilor, noroc cu invitatii lui care l-au salvat de atatea ori. Pacat ca Tuzla a ramas in urma.Putea sa fie o statiune frumoasa pana acum. Ce pretentii sa ai mai ales acum in plina "criza".