Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:46 29 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Consiliul Local Tuzla a aprobat 500.000 de lei pentru amenajarea trotuarelor

ro

27 Jul, 2012 02:05 3596 Marime text
Tuzla_Constantin_Micu.jpgŞeful autorităţii locale, Florin Constantin Micu, susţine că până-n iarnă vor fi terminate lucrările de amenajare şi pavare a trotuarelor aferente străzilor Aviatori şi Costineşti.

Primăria Tuzla lucrează în această perioadă la pavarea şi amenajarea trotuarelor aferente străzilor Aviatori şi Costineşti, pe o distanţă totală de patru kilometri. „Am terminat de asfaltat strada Aviatori şi am început lucrările de pavare şi amenajare a trotuarelor. Acelaşi lucru îl avem în vedere în perioada următoare şi pentru strada Costineşti", a declarat primarul Florin Constantin Micu. Şeful autorităţii locale a precizat că până-n iarnă lucrările de pavare şi refacere a trotuarelor vor fi finalizate.

Tuzla_amenajare_trotuare.jpgObiectivul de investiţii se realizează cu bani de la bugetul local, Consiliul Local Tuzla aprobând din bugetul, la propunerea primarului Constantin Micu, suma de 500.000 de lei pentru executarea lucrărilor de pavare şi bordurare aferente celor două străzi. Constantin Micu a precizat că s-au făcut paşi importanţi şi în privinţa modernizării Căminului Cultural din comună. Primarul a declarat că luna viitoare urmează să fie semnat contractul de finanţare, apoi, potrivit procedurilor, va urma organizarea licitaţiei publice pentru desemnarea societăţii care se va ocupa de acest obiectiv. Şeful autorităţii locale susţine că lucrările de modernizare a Căminului Cultural vor începe, cel mai sigur, în primăvara anului 2013. Amintim că renovarea Căminului Cultural din Tuzla este realizată printr-un proiect cu fonduri europene dezvoltat de Primărie în parteneriat cu Zona Metropolitană.

Bani pentru realizarea spaţiilor de cazare din Satul Pescăresc

În privinţa Satului Pescăresc amenajat pe Balta Tuzla, cu pontoane şi căsuţe pescăreşti, primarul a precizat că va primi în această perioadă de la Ministerul Dezvoltării Regionale şi Turismului finanţarea necesară pentru realizarea spaţiilor de cazare, cu o capacitate de 50 de locuri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii