Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
17:38 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Comuna Pecineaga va avea bază sportivă

ro

17 Sep, 2010 02:40 2276 Marime text
Pecineaga_primar_Niculae_Stan.jpgContractul de lucrări a fost atribuit pe 23 august, la valoarea de 517.940 de lei fără TVA.

Cu alte cuvinte, constructorul va încasa pentru această lucrare peste şase miliarde de lei vechi, cu tot cu TVA. Valoarea estimată a lucrărilor a fost de 519.952,48 lei fără TVA, iar criteriul de atribuire a fost oferta cea mai avantajoasă din punct de vedere economic, în cadrul căreia preţul a contat 60%, iar propunerea tehnică 40%. Lucrările au fost obţinute de SC Senator House SRL - singurul ofertant de altfel. Potrivit fişei de date a achiziţiei, durata de finalizare a contractului este de şase luni de la data încheierii lui. Aşadar, până în luna februarie, baza sportivă din Pecineaga ar trebui finalizată.

Lucrările de amenajare a noii baze sportive vor fi finanţate de la bugetul local şi de la bugetul de stat prin „Programul de dezvoltare a infrastructurii şi a unor baze sportive din spaţiul rural pe anul 2009", instituit prin Ordonanţa Guvernului nr. 7/2006 şi HGR nr.1307/2009. Una dintre condiţiile contractului a fost ca operatorul economic desemnat câştigător să execute lucrările din fonduri proprii, în termenul ofertat, urmând ca decontarea acestora să se facă în funcţie de disponibilităţile financiare ale autorităţii contractante şi în măsura asigurării surselor de finanţare de la bugetul de stat. Primarul comunei Pecineaga, Niculae Stan, ne-a declarat că noua bază sportivă va fi amenajată pe vechiul amplasament al stadionului de fotbal. Edilul şi-a exprimat speranţa că acest obiectiv va fi finalizat în termen, întrucât există obiective de investiţii în comună care nu au fost definitivate din lipsă de fonduri.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii

  • vai de noi 24 Sep, 2010 06:36 invatamantu e la pamant,sanatatea e in moarte clinica, agricultura e varza si noua ne trebuie baza sportiva ,asta e prioritatea nr1