Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:21 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Bani pentru lucrări de canalizare, la Rasova

ro

29 Nov, 2012 03:02 2853 Marime text
Rasova_primar_Mihalache_Neamtu_01.jpgPrimarul de la Rasova, Mihalache Neamţu, a anunţat că a iniţiat procedura de licitaţie publică în vederea înfiinţării unei staţii de epurare şi amenajării reţelei de canalizare pe o distanţă de patru kilometri.

Primarul a precizat că proiectul se derulează prin Administraţia Fondului de Mediu, fiind în valoare de 8.700.000 de lei. Şeful autorităţii locale a explicat că lucrările de amenajare a sistemului de canalizare vor începe în primăvară. De asemenea, Mihalache Neamţu a mărturisit că după finalizarea acestei lucrări ce acoperă jumătate din localitate va face noi demersuri pentru a reuşi extinderea sistemului de canalizare, astfel încât toţi locuitorii să fie conectaţi la reţea.

Lucrările la Căminul Cultural, în stand-by

Rasova_primar_Mihalache_Neamtu_02.jpgLa începutul lunii aprilie, Consiliul Judeţean Constanţa a dat startul lucrărilor privind amenajarea unui cămin cultural la Rasova. Potrivit primarului, lucrările sunt sistate la această dată. „Constructorul a pus doar fundaţia, lucrare pentru care nu a primit banii de la Consiliul Judeţean", a explicat Mihalache Neamţu. Şeful autorităţii locale speră că lucrările la cămin vor fi reluate de Consiliul Judeţean în primăvara anului viitor.

Căminul cultural este construit pe o suprafaţă de 3.500 de metri pătraţi, iar beneficiari vor fi cei 4.250 de locuitori din Rasova.

Cadouri pentru copii de sărbători

Şi în acest an, Moş Crăciun vine la Rasova. Primarul susţine că Moşul va împărţi cadouri celor peste 500 de copii din localitate. Ca de fiecare dată, nu vor fi uitaţi de Moş Crăciun nici cei aproximativ 50 de micuţi şi tineri cu vârste cuprinse între 6 şi 15 ani care nu au urmat niciodată cursurile şcolare sau care din cauza sărăciei au abandonat şcoala.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii