Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
01:07 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Gabriel Oprea, mesaj de Ziua Naţională a României

ro

01 Dec, 2015 07:30 1563 Marime text
Gabriel Oprea, preşedintele UNPR, a transmis un mesaj, astăzi, cu ocazia Zilei Naţionale, precizând că „ține de noi să păstrăm vie amintirea unui moment care a marcat destinul națiunii noastre”.
 
„În această zi este important să ne gândim la cei care și-au dat viața pentru țară și să ne rugăm pentru ei. La fel de important este să ne gândim și la cei care slujesc astăzi sub drapel pentru siguranța întregii societăți. Ei sunt cea mai bună garanție că România va rămâne așa cum o știm astăzi și că Marea Unire va fi apărată cu orice preț”, a spus Gabriel Oprea.
 
De asemenea, „O Românie puternică nu poate exista fără un sistem de securitate puternic. În egală măsură, o Românie unită nu poate exista fără o societate unită. Tocmai din acest motiv, de Ziua Națională, doresc să transmit un mesaj de unitate și solidaritate către toți românii. Lucrurile care ne unesc sunt cu mult mai importante decât cele care ne despart. Ține de noi să trecem peste divergențele de opinii, peste orgolii și peste interese înguste personale, de grup sau de partid”, a mai precizat preşedintele UNPR.

Sursa foto: b365.ro
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii