Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
23:33 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Zi de sărbătoare la Eforie Primarul Ovidiu Brăiloiu, la ceas aniversar

ro

18 Feb, 2016 00:00 4632 Marime text


Primarul oraşului Eforie, Ovidiu Brăiloiu, împlineşte, vineri, 48 de ani. Social-democratul a început, în vara anului 2012, al treilea mandat de primar şi se pare că nu doreşte să se oprească aici, având în vedere proiectele importante demarate pentru comunitatea publică locală.
 
Ovidiu Brăiloiu este căsătorit cu designerul Otilia Brăiloiu şi are două fetiţe. Înainte de a fi şeful administraţiei publice locale, Brăiloiu a fost, vreme de trei ani (2001-2004), inspector general teritorial în cadrul Inspectoratului de Stat în Construcţii. Din 2000 până în 2001, a fost consilier la Ministerul Apelor, Pădurilor şi Mediului, Direcţia Corp Control. Între 1996 şi 2000, Ovidiu Brăiloiu a deţinut funcţia de şef Serviciu la Direcţia Gospodărire Comunală din cadrul Primăriei Constanţa. Primarul oraşului Eforie este reprezentant în Comitetul Regiunilor, făcând parte din Grupul Socialist PSE.
 
Printre proiectele importante care sunt acum în derulare la Eforie se numără cel privind reabilitarea spaţiilor verzi din cele două staţiuni, branşarea localităţii la reţeaua de gaze naturale, precum şi reabilitarea plajelor şi a teatrelor de vară.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii