Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:45 18 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Valentin Saghiu a renunţat la fotoliul de primar! Elevii şi micuţii de la grădiniţă au fost „primari pentru o zi“, la Murfatlar (galerie foto)

ro

08 Apr, 2015 00:00 3704 Marime text
Primari pentru o zi. Aşa s-au simţit, în ultimele zile, elevii din ciclul primar şi învăţăceii de la grădiniţele din oraşul Murfatlar care au marcat „Săptămâna Altfel“ alături de şeful autorităţii locale, primarul Valentin Saghiu. Nu este primul an în care edilul-şef al oraşului are oaspeţi de seamă în săptămâna pe care elevii o petrec altfel, însă este cu siguranţă una dintre cele mai speciale vizite pe care alesul local le-a primit. „Astăzi (n.r. ieri), în cadrul programului şcolar «Săptămâna Altfel», a continuat programul «Primar pentru o zi!». Aproximativ 500 de copii au fost în vizită la cabinetul primarului şi au avut ocazia de a sta pe scaunul meu pentru câteva minute, lucru care i-a încântat foarte tare pe cei mici. Şi eu, recunosc, am fost foarte plăcut surprins de această experienţă“, a precizat primarul Valentin Saghiu. Elevii din clasele I - IV şi micuţii care merg la grădiniţă sunt aşteptaţi toată săptămâna la sediul Primăriei Murfatlar pentru a face cunoştinţă cu aleşii, dar şi cu lumea administraţiei locale.

Edilul-şef a vrut să imortalizeze aceste clipe, astfel că le-a pus la dispoziţie celor mici o agendă în care copilaşii au scris mesaje, urări de Paşti ori au desenat. Întrebările şi curiozităţile celor mici au curs, însă primarul le-a răspuns tuturor pe înţelesul fiecăruia. Un lucru e cert: ieri, din sediul Primăriei Murfatlar a ieşit viitoarea generaţie de lideri ai administraţiei publice locale, căci mulţi au fost încântaţi de „meseria“ de primar. Entuziasmul lor a fost cu atât mai mare cu cât, la finalul vizitei, simpaticii oaspeţi au primit din partea edilului-şef ouă de ciocolată cu surprize.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii