Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
14:19 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Tuzla ar putea avea stadion propriu Piaţa agroalimentară din Tuzla, finalizată

ro

04 May, 2016 00:00 4037 Marime text


Comuna Tuzla beneficiază, de la finalul lunii trecute, de o piaţă agroalimentară modernă.  Astfel, pentru ca produsele tradiţionale ale locuitorilor comunei să facă faţă concurenţei serioase din partea hypermarketurilor, Primăria Tuzla a construit o piaţă agroalimentară. Pentru ca viitorii comercianţi locali să poată deţine o tarabă în incinta noii pieţe şi să nu mai fie nevoiţi să îşi vândă produsele la marginea drumului, aceştia trebuie să facă o cerere către Primăria Tuzla, în care să-şi exprime acordul că nu vor plăti nicio taxă pentru viitoarea tarabă, dar că, în schimb, vor comercializa doar produse „de casă“.
 
Un alt proiect aflat pe agenda de lucru a autorităţii publice locale vizează pavarea unor străzi din Tuzla, respectiv Farului, Atelierelor şi Meduzei. Forţa de muncă necesară reabilitării acestor drumuri este asigurată de deţinuţii Penitenciarului Poarta Albă, pavilionul exterior. Pentru munca depusă în folosul comunităţii, aceştia se vor alege cu o reducere a pedepsei.


 
Pe agenda de lucru a administraţiei locale mai  figurează şi construirea unui stadion, amplasat pe o suprafaţă de două hectare, întrucât localitatea deţine o echipă locală din Liga a IV-a, AF Farul Tuzla, care nu a evoluat niciodată pe „terenul propriu“, întrucât nu a avut unul, fiind nevoită să joace în deplasare sau să se antreneze pe un teren de la marginea localităţii Tuzla. 



 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii