Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
19:09 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se pregăteşte recepţia finală a lucrărilor la drumul de exploatare

ro

05 Dec, 2013 00:00 2483 Marime text
Primarul comunei Albeşti, Gheorghe Moldovan, a anunţat că la începutul săptămânii viitoare încheie lucrările la drumul de exploatare. Potrivit şefului autorităţii locale, recepţia finală a lucrărilor va avea loc în data de 9 decembrie. 
Amintim că banii pentru drumul de exploatare au venit de la Uniunea Europeană, prin Măsura 125. Drumul pe care se circulă deja deserveşte o suprafaţă agricolă de 2.000 de hectare, are o lungime de 7 kilometri şi constituie o rută ocolitoare a drumului judeţean Albeşti - Vârtop - Cotu Văii, fiind destinat în principal traficului agricol.


Şeful autorităţii locale a menţionat şi că au început lucrările pentru modernizarea străzii ce face legătura cu drumul de exploatare şi care nu a fost prinsă în proiect. Pentru asfaltarea acestui tronson, investiţia se ridică la suma de 500.000 de lei. Primarul Gheorghe Moldovan a primit deja din partea Consiliului Judeţean 300.000 de lei, în două tranşe, urmând ca autoritatea judeţeană să repartizeze şi diferenţa rămasă de 200.000 de lei. Potrivit primarului Gheorghe Moldovan, la acest moment a mai rămas de turnat stratul de asfalt. „Dacă timpul ne va permite, vom putea finaliza modernizarea străzii până la sfârşitul anului”, a mărturisit şeful autorităţii locale. 

Cadouri de sărbători pentru copii şi bătrâni

Şi în acest an, copiii şi bătrânii vor fi răsfăţaţi de sărbători. Autoritatea locală pregăteşte cadouri pentru 500 de copii şi 600 de vârstnici. Cadourile vor fi împărţite copiilor de conducerea şcolilor, în cadrul serbărilor organizate de Crăciun, a mărturisit primarul comunei Albeşti, Gheorghe Moldovan. Precizăm că autoritatea locală condusă de primarul Gheorghe Moldovan face de ani buni acest gest, atât de sărbătorile pascale, cât şi de Naşterea Domnului.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii