Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
15:37 28 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Se dă o şansă unui proaspăt absolvent de facultate Primăria comunei Tuzla îşi măreşte echipa şi caută un inspector debutant

ro

28 Jul, 2016 00:00 2952 Marime text

 
Primăria comunei Tuzla organizează, în luna august, concurs pentru ocuparea unui post de execuţie în cadrul aparatului administrativ local. Conform unui anunţ publicat în Monitorul Oficial, concursul va fi organizat în două etape. Prima probă, cea scrisă, este programată pe 16 august, începând cu ora 10.00. Tot în aceeaşi zi, dar de la ora 14.00, candidaţii admişi vor avea de susţinut şi o probă orală, adică un interviu în care să demonstreze că sunt potriviţi pentru ocuparea acestui loc de muncă.
 
Concret, este vorba de concursul pentru ocuparea unui post de inspector, clasa I, gradul profesional debutant, în cadrul Biroului Agricol-cadastru, urbanism şi achiziţii publice, din cadrul aparatului de specialitate al primarului comunei.


 
Persoanele interesate de acest post trebuie să fie absolvente cu diplomă de licenţă de studii universitare în domeniul Dreptului. Dosarele se pot depune la sediul Primăriei Tuzla, în termen de 20 de zile de la publicarea anunţului în Monitorul Oficial. Relaţii suplimentare se pot obţine prin telefon, la numărul 0241.747.178, sau la sediul Primăriei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii