Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:34 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au finalizat lucrările de extindere a Primăriei Nicolae Bălcescu

ro

06 Feb, 2014 00:00 2227 Marime text
Lucrările de extindere a Primăriei Nicolae Bălcescu s-au finalizat. În ultima şedinţă a anului 2013, consilierii locali s-au întrunit în noua sală. Şeful autorităţii locale, Viorel Bălan, a luat decizia extinderii sediului Primăriei, întrucât consilierii locali nu beneficiau de un spaţiu pentru şedinţe. Noua construcţie a fost ridicată în spatele clădirii Primăriei. Lucrarea s-a realizat cu bani de la bugetul local. Potrivit primarului comunei Nicolae Bălcescu, în noul spaţiu va fi mutată şi arhiva primăriei.
În altă ordine de idei, şeful autorităţii locale a precizat că atunci când vremea va permite, vor fi reluate lucrările de reabilitare a canalului colector din centrul comunei Nicolae Bălcescu. Amintim că lucrările demarate presupun amenajarea prin betonare a albiei canalului. De asemenea, se are în vedere reabilitarea malurilor derelei şi se vor construi podeţe.

Apoi se va înfiinţa spaţiul verde şi se vor monta bănci, locuri de joacă şi corpuri de iluminat. Canalul colector porneşte din faţa Primăriei Nicolae Bălcescu şi trece dincolo de clădirea Căminului Cultural. Pentru acest obiectiv de investiţii este necesară suma de 400.000 de lei, bani care provin dintr-o sponsorizare.
Primarul Viorel Bălan a anunţat şi că a fost turnată fundaţia viitorului centru social, amenajat la Biserica Sfinţii Arhangheli Mihail şi Gavriil din Nicolae Bãlcescu. Pentru început, centrul se va adresa unui număr de o sută de beneficiari. În cadrul centrului, localnicii care nu au reuşit să-şi finalizeze studiile vor avea şansa să o facă şi, de asemenea, cei cu posibilităţi financiare reduse vor primi o masă caldă. Potrivit primarului Viorel Bălan, rămâne o prioritate amenajarea unui nou cimitir. Acesta va fi realizat în vecinătatea celui existent, pe o suprafaţă de două hectare, urmând a fi prevăzut cu alei şi stâlpi de iluminat.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii