Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
21:36 16 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

S-au asfaltat nouă kilometri de drumuri din comuna Topraisar Se caută o firmă care să se ocupe de construcţia unei pieţe

ro

20 Oct, 2016 00:00 2031 Marime text
Locuitorii comunei Topraisar circulă de la finalul lunii trecute pe drumuri proaspăt asfaltate. Infrastructura drumurilor, o problemă care s-a aflat mereu pe lista de priorităţi a liderilor locali de la Topraisar, a fost rezolvată.

Mai exact, s-au asfaltat nouă kilometri de drumuri din toată comuna, printr-un proiect finanţat de Ministerul Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice. Şi pentru că administraţia îşi doreşte ca în întreaga comună să nu mai existe drumuri neasfaltate, echipa condusă de primarul Stelian Gheorghe pregăteşte încă un proiect.
„Avem în pregătire un proiect tot pe modernizarea drumurilor comunale. În paralel, realizăm şi o analiză pentru a vedea care sunt cele mai afectate drumuri, pentru a vedea unde trebuie direcţionată mai repede finanţarea. În acest mandat, vreau să închid acest capitol al drumurilor neasfaltate. Nu se poate ca în anul 2016 într-o comună din România să mai existe drumuri neasfaltate. Voi face tot posibilul să rezolv această problemă.”, a precizat gospodarul-şef Stelian Gheorghe.
De menţionat că proiectul pentru modernizarea drumurilor, la a cărui documentaţie se lucrează intens, prevede asfaltarea a şase kilometri de drumuri, care se vor adăuga celor nouă proaspăt asfaltaţi.

Pe lista de priorităţi a administraţiei de la Topraisar se află şi proiectul privind construcţia unei pieţe de desfacere pentru locuitorii comunei. Documentaţia proiectului este gata şi toate avizele au fost obţinute. Investiţia necesară construirii viitoarei pieţe este în valoare de 200.000 de euro, bani ce vor proveni din bugetul comunei.
„În zilele următoare, urmează să organizăm licitaţia şi să atribuim contractul pentru realizarea acestei investiţii locale. Dacă lucrările vor decurge bine, în primăvară ar trebui să dăm drumul viitoarei pieţe, un spaţiu în care localnicii îşi vor putea comercializa produsele tradiţionale.”, a afirmat primarul Stelian Gheorghe.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii