Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
05:26 20 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiectul de suflet al primarului comunei Grădina Centrul de zi pentru copiii defavorizaţi, un vis aproape devenit realitate

ro

11 Dec, 2014 00:00 2685 Marime text
Sărbători de vis în comuna Grădina. Luna cadourilor a început cu surprize pentru cei mai mici locuitori ai comunităţii, căci Moş Nicolae a venit şi la ei. „Sunt 140 de elevi care învaţă în şcolile din comună. Ca de fiecare dată la astfel de sărbători, ne bucurăm şi de sprijinul unor sponsori generoşi, care sunt mereu alături de noi. Astfel, am reuşit să le aducem celor mici zâmbetul pe faţă şi să le facem sărbătorile mai frumoase, să le insuflăm spiritul Crăciunului“, a spus şefa autorităţii publice locale Grădina, Gabriela Iacobici. De dulciurile oferite în dar s-au bucurat atât elevii care învaţă la şcoala din Grădina, precum şi cei care studiază la Cheia.

„Le mulţumim sponsorilor pentru cadouri şi pentru zâmbetul pus pe chipul acestor copii în această zi sfântă. Noi ne simţim împliniţi atunci când vedem pe chipurile lor gingaşe un zâmbet inocent“, a adăugat primarul Gabriela Iacobici, care a împărţit personal darurile, alături de viceprimarul Nicoleta Dore şi de întreg colectivul Primăriei Grădina.
Gabriela Iacobici, şeful administraţiei locale a declarat că, în urmă cu aproximativ o lună a semnat la Centrul Regional Sud-Est Brăila contractul de finanţare pentru un important proiect care se va derula cu fonduri europene. „Ne bucurăm că în sfârşit ne-a fost aprobată această investiţie ce vizează realizarea unui Centru de zi pentru un număr de 30 de copii ce provin din familii defavorizate, iar pentru o organizare cât mai bună a acestui Centru avem o colaborare strânsă cu Direcţia pentru Protecţia Copilului din Constanţa“, a declarat primarul comunei Grădina.

„Pe 17 decembrie, cel mai probabil, vom organiza conferinţa de lansare a proiectului, startul lucrărilor îl vom da însă la începutul anului viitor“ a precizat primarul Gabriela Iacobici.
Centrul de zi pentru copiii defavorizaţi urmează a fi amenajat în fosta Casă a Agronomului din localitatea Grădina, construcţie veche de peste 30 de ani. Tocmai de aceea, proiectul avea o problemă ce viza construirea unui lift. Cei 30 de prichindei care vor beneficia de serviciile centrului vor mânca zilnic acolo, se vor juca şi, de asemenea, îşi vor face şi temele pentru şcoală.
 
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii