Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
04:19 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Proiect de asfaltare „resuscitat“ la Mihail Kogălniceanu

ro

25 Aug, 2016 00:00 1674 Marime text

 
Precum multe alte proiecte ce au fost declarate eligibile şi au obţinut avizările necesare din partea ministerelor de resort, asfaltarea străzilor din mediul rural nu a mai reprezentat o prioritate pentru foştii guvernanţi.
 
Dacă tot a reuşit să obţină aprobarea Consiliului Local Comunal pentru proiectele stopate până nu de mult, prioritatea primarului comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Daniela Belu, în perioada următoare este identificarea surselor de finanţare.
 

„Acum umblăm după finanţări. Pentru o parte dintre proiectele pe care vrem să le implementăm vrem să mergem pe la minister, iar pentru cealaltă parte vom accesa fonduri europene. De altfel, noi ne axăm mai mult pe fondurile asigurate de Uniunea Europeană, nerambursabile. Asta pentru că, odată declarate proiecte eligibile, nimeni nu s-a mai eschivat sau nu a întrerupt finanţarea acestora“, ne-a explicat şeful administraţiei locale din Mihail Kogălniceanu.

 
În paralel, Ancuţa Daniela Belu are speranţe mari în privinţa implementării unui proiect ce datează din anul 2012, dar care nu a obţinut nici până în prezent finanţarea necesară. Acum, soarta acestui proiect este în mâinile conducerii Ministerului Dezvoltării Regionale şi Administraţiei Publice.
 

„Vom încerca să mergem şi la Ministerul Dezvoltării Regionale pe un alt proiect de asfaltare, care a fost aprobat în şedinţa ordinară a Consiliului Local Comunal din 26 iulie anul curent. Acesta a fost început în anul 2012, când am primit aviz de la minister, iar la rectificarea bugetară din anul 2013 Guvernul a considerat că nu mai reprezintă o prioritate asfaltarea străzilor la Mihail Kogălniceanu. Proiectul respectiv a fost actualizat şi încercăm acum, tot de la Ministerul Dezvoltării Regionale, să obţinem finanţarea“, a declarat primarul comunei Mihail Kogălniceanu, Ancuţa Daniela Belu. 

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii