Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
11:46 25 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Priorităţi pentru comuna Lumina… asfaltările

ro

25 Aug, 2016 00:00 5178 Marime text

 
În prima şedinţă a Consiliului Judeţean Constanţa în noua sa formulă, Primăria Lumina a primit 40.000 de lei pentru reabilitare şcoală. Buni şi aceşti bani, având în vedere că se apropie noul an şcolar, dar primarul vrea să obţină fonduri pentru asfaltarea unor străzi.
 
Pe lista priorităţilor lui Ioan Roman rămâne infrastructura rutieră, veşnica problemă nerezolvată în mediul rural de ani buni. Și în şedinţa extraordinară convocată de primar pe 9 august, unul dintre proiectele de hotărâre supuse aprobării Consiliului Local Comunal a vizat asfaltarea unor străzi din localitate. De altfel, acesta are în vedere demararea unor proiecte ample privind reabilitarea şi asfaltarea drumurilor din comuna Lumina. Pe lista arterelor ce urmează a fi modernizate şi reabilitate, Roman a afirmat că sunt incluse strada Bradului, deocamdată doar pietruită, strada Principală din localitatea Oituz, precum şi drumul care face legătura între şoseaua Tulcei şi localitatea Oituz.


 
De asemenea, un alt proiect care ar urma să fie implementat va presupune executarea unor lucrări de modernizare pe strada Mare din comuna Lumina prin construirea trotuarelor. „Pentru aceste lucrări vom folosi bani din bugetul comunei, însă vom încerca să obţinem o finanţare şi din partea Consiliului Judeţean Constanţa, pentru a putea acoperi toate cheltuielile“, a conchis primarul comunei Lumina, Ioan Roman.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii