Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
16:03 19 03 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Pregătiri pentru Ziua Copilului, la Topalu

ro

04 May, 2016 00:00 2660 Marime text

 
Ziua Internaţională a Copilului bate la uşă, iar prichindeii aşteaptă ca atenţia să fie îndreptată asupra lor în această zi mai mult decât în celelalte. Și tocmai pentru că ştiu că cei mici au mari aşteptări în acest moment, primarii din judeţ au început deja pregătirile pentru sărbătoarea copiilor. Gospodarul-şef al comunei Topalu, Gheorghe Murat, fiind extrem de ataşat de cei mici, a pus deja la punct detaliile pentru desfăşurarea zilei de 1 Iunie. În cadrul ultimei şedinţe de Consiliu Local din luna aprilie, consilierii locali au aprobat alocarea unei sume pentru organizarea acestui eveniment dedicat copiilor.
 
Astfel, se vor face demersuri pentru a pregăti momente artistice pentru toţi copiii, adecvate vârstei: spectacole de teatru, muzică şi dans. Sunt aşteptate trupe profesioniste, care vor pregăti spectacole de neuitat pentru cei mici. Şi pentru că o zi a copilului nu este completă fără dulciuri, după petrecere, primarul şi reprezentanţii Consiliului Local vor împărţi daruri celor mici. Astfel că, de ziua lor, sute de copii vor avea motive de sărbătoare.
 
În altă ordine de idei, tot în cadrul ultimei şedinţe din luna aprilie, la Topalu, aleşii locali au aprobat efectuarea cadastrului şi a intabulării pentru străzile din intravilanul  comunei, atât pentru Topalu, cât şi pentru satul Capidava. Amintim totodată că, în prezent, autoritatea publică locală desfăşoară, în această perioadă, un proiect prin care străzile comunei ar urma să fie asfaltate. În acest sens, administraţia a alocat 700.000 de lei din buget pentru lucrările care vor consolida infrastructura rutieră a comunei.
Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii