Fondul Documentar Dobrogea de ieri și de azi
BIBLIOTECA VIRTUALĂ
Ziua Constanta
07:48 19 04 2024 Citeste un ziar liber! Deschide BIBLIOTECA VIRTUALĂ

Nicolae Anghel „Avem nevoie de un deputat precum Constantin Chirilă“

ro

22 Nov, 2008 04:14 1341 Marime text

castelu_nicolae_anghel_04.jpgPrimăria comunei Castelu are o serie de proiecte pe care democrat-liberalul Constantin Chirilă a afirmat că le va sprijini după ce va ajunge declarat deputat. Primarul Nicolae Anghel a declarat că se bazează pe sprijinul său în obţinerea de fonduri pentru localitate. 

„Am discutat cu domnul Chirilă despre proiectul integrat, în valoare de 2,5 milioane de euro, care vizează realizarea canalizării în satul Nisipari şi a unei staţii de epurare, dar şi asfaltarea a 6,7 km de drumuri în Nisipari şi a străzilor rămase de reabilitat în Castelu, în lungime de 2,5 km. Ne-a asigurat de sprijinul său“, a declarat primarul comunei, Nicolae Anghel.

Alte probleme pentru rezolvarea cărora edilul se bazează pe ajutorul lui Constantin Chirilă, după ce va ajunge deputat, sunt reabilitarea canalului care trece prin Nisipari şi modernizarea podurilor. Valoarea totală a proiectului este de 42 miliarde de lei vechi, din care autoritatea locală trebuie să asigure o co-finanţare de 10%. „Contăm pe domnul Chirilă în obţinerea acestor bani, fără de care nu ne putem continua proiectul“, a precizat Nicolae Anghel. Printre obiectivele pentru finalizarea cărora primarul Anghel are nevoie de sprijinul democrat-liberalului Constantin Chirilă sunt: realizarea a 12 săli de clasă şi laboratoare la Grupul Şcolar Castelu, precum şi a unui nou sediu pentru Şcoala cu clasele I-VIII din localitate. Primul proiect se cifrează la 23,7 miliarde lei vechi, iar cel de-al doilea, la 13,7 miliarde de lei, iar autoritatea locală trebuie să asigure, potrivit primarului, o co-finanţare de 10%. „Acesta este motivul pentru care avem nevoie de un deputat care să înţeleagă nevoile localităţii noastre şi care să ne sprijine în obţinerea banilor pentru finalizarea lor. De aceea avem nevoie de un deputat precum domnul Chirilă Constantin“, a subliniat primarul comunei Castelu.

Urmareste-ne pe Google News
Urmareste-ne pe Grupul de Whatsapp

Ti-a placut articolul?

Comentarii